Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Siirtyykö Jack Grealish ensi kaudeksi Chelseaan? – Miehen hintalappu näyttää kääntäneen Manchester Cityn pään

Jack Grealishin tulevaisuus on auki.
AOP

Chelsean on uutisoitu tehneen 100 miljoonan punnan tarjous Aston Villan keskikenttäpelaajasta Jack Grealishista. Miehen nimi on ollut jatkuvasti mukana siirtospekulaatioissa, ja Aston Villan kasvatin on uutisoitu siirtyvän ensi kaudeksi johonkin Valioliigan huippujoukkueista.

25-vuotias Grealish teki viime kaudella 7 maalia ja antoi 12 maalisyöttöä, joukkueen sijoittuessa Valioliigassa yhdenneksitoista. Villa -kapteenin hyvät otteet toivat myös valinnan kesän EM-kisoihin, joissa Englannin päävalmentaja Gareth Southgate käytti Grealishia kuitenkin hyvin säästeliäästi, miehen jouduttua tyytymään lähinnä vaihtopelaajan rooliin.

Monen joukkueen on kerrottu olevan kiinnostunut Grealishista, mutta Manchester Cityn on uskottu johtavan kisaa miehestä. Villan pyytämä siirtosumma vaikuttaa kuitenkin olevan liian korkea Manchesterin sinisille, joten mitään ei olla vielä lyöty lukkoon.

Nyt myös Chelsea on miehen perässä, Bluesin etsiessä ensisijaisesti uutta hyökkääjää, mutta Thomas Tuchelin uskotaan myös haluavan vahvistaa joukkueen keskikenttää. Aston Villaa koko ammattilaisuransa edustanut Grealish on pelannut joukkueessa 213 ottelua, joissa on syntynyt yhteensä 32 maalia ja 43 maalisyöttöä.

Kapteenin lähtö olisi kova isku Villalle, mutta henkilökohtaisella tasolla siirto isompiin ympyröihin, ja pääsy Euroopan kentille olisi varmasti toivottavaa. Ottajia varmasti riittää, kun hinnasta päästään sopuun, mutta on vielä epäselvää, minkä seuran pelipaidan Grealish ensi kaudella päälleen vetää.

Lähde: Sports Mole

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga