Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Veikkausliigaottelu jouduttiin keskeyttämään rasististen huuteluiden takia

FC Honka vs FC Lahti
AOP

Veikkausliigassa pelattiin viikonlopun päätteeksi kolme ottelua. Espoossa koettiin ikävä tilanne, kun ottelun erotuomari Mattias Gestranius joutui keskeyttämään hetkellisesti FC Hongan ja FC Lahden välisen ottelun katsomosta kuuluneiden rasististen huuteluiden vuoksi.

Rasististen huuteluiden kohteeksi joutui ilmeisesti FC Hongan 19-vuotias Juan Alegria, joka hankki kotijoukkueelle rangaistuspotkun ottelun 18. minuutilla. Antonio Reguero kaatoi rangaistusalueella läpisyötöllä karkuun päässeen Alegrian ja pallo vietiin yhteentoista metriin. Otso Koskinen laukoi pallon pilkulta varmasti maaliin alakulpaan ja vei isännät ottelussa johtoon Veikkausliigauransa ensimmäisellä osumalla.

Pian maalin jälkeen erotuomari Gestranius määräsi joukkueet kentältä ja ottelu keskeytettiin hetkellisesti. Kenttäkuulutus ilmoitti, ettei ottelu jatkuisi, jollei rasistiset kommentit loppuisi. Peliä päästiin kuitenkin lopulta jatkamaan.

Ottelussa nähtiin myös toinen rangaistuspotku, kun Alegria pääsi yrittämään Lahden käsivirheen seurauksena pilkulta. Laukaus kimposi kuitenkin ikävästi tolppaan.

Hongan maalipaikkojen tuhlailu koitui lopulta ikävästi sen kohtaloksi, sillä Lahti tasoitti ottelun toisella puoliajalla ja nappasi pelistä lopulta yhden pisteen kotiin viemisiksi. Chinedu Geoffrey puski 52. minuutilla pallon hieman huonosti sijoittuneen Honka maalivahti Timothy Murrayn taakse.

Täysin tyytyväisiä ei varmasti kumpikaan joukkue illan tulokseen ole. FC Lahden kapteeni Kari Arkivuo ei Helsingin Sanomien julkaisemien kommenttien mukaan ollut täysin tyytyväinen tasapeliin. “Hyvin käännettiin toisella puoliajalla. Vähän pettynyt olo, nämä pitäisi saada voitettua, jos haluaa kärkikolmikkoon.”

Hongan maalintekijä Koskinen ei niin ikää ollut täysin tyytyväinen tasatulokseen – “Yksi piste ei tyydytä kauheasti. Pitää vaan tehdä paikoista maalit, ei oltu kauhean kliinisiä”.

Tasatuloksen myötä FC Lahden tappiottomien otteluiden putki venyi jo kymmenen ottelun mittaiseksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga