Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

SJK hankki australialaista osaamista keskikentälleen

Brandon Wilson keskikenttäpelaaja SJK
AOP

Veikkausliigassa pelaava SJK vahvisti maanantaina keskikenttäänsä. Australialainen 24-vuotias Brandon Wilson solmi seinäjokelaisten kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen.

Brandon Wilson on 24-vuotias ja edustanut Australiaa nuorten maajoukkueissa sekä pelannut Australian pääsarjassa noin 70 ottelua. Miehellä on myös Botswanan kaksoiskansalaisuus. Alunperin hän on Englannin Burnley FC:n kasvatti. Wilson on tarvittaessa edustuskelpoinen SJK:ssa heti ja hän liittyi joukkueen harjoituksiin lääkärintarkastuksen sekä koronakaranteenin jälkeen.

Wilson on iloinen uudesta mahdollisuudestaan.

– Olen erittäin innoissani tänne tulosta. Ja samalla olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta, jonka SJK minulle antaa. Odotan todella kovaa sitä, että pääsen muiden pelaajien kanssa harjoituksiin ja vielä enemmän sitä, että pääsen näyttämään osaamistani kentälle.

– Ennen tätä en tiennyt paljoakaan Suomen pääsarjasta, mutta kun tämä mahdollisuus aukesi, otin asioista selvää. Mielestäni sarja on hyvätasoinen ja tykkään pelaavasta pelityylistä, jolla täällä pelataan, siksi olen niin iloinen päästessäni osaksi tätä kaikkea, Wilson kertoo.

Australiassa Wilson on pelannut pääasiassa keskikentällä kutospaikan roolissa puolustavana pelaajana, mutta monipuolisuutensa vuoksi hän on tuurannut myös muissa rooleissa. SJK:ssa miehen sopimus kattaa tämän kauden, mutta se sisältää myös option ensi kaudesta.

SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kehuu uutta pelaajaansa.

– Brandonissa pisti silmään hänen hyvä peruspelaamisensa taso. Hän on lisäksi juoksuvoimainen, kamppailuvalmis ja aktiivinen pelaaja, toisin sanoen periksiantamaton voittajatyyppi. Toivomme totta kai, että hän tuo myös johtajuutta joukkueeseen, Honkavaara toteaa.

Tekninen johtaja Richard Dorman komppaa Honkavaaraa.

– Brandonin pelaajaprofiilii sopii erittäin hyvin niihin kahteen rooliin, mitä odotamme keskikenttäpelaajiltamme. Uskomme hänen tuovan kokemusta ja johtajuutta keskikentällemme, sekä hänen auttavan meitä jo tämän kauden tavoitteissamme, hän toteaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga