Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Voitto karkasi KTP:n käsistä viime sekunneilla – HIFK nousi dramaattisesti tasoihin

HIFK - KTP
AOP

Perjantai-illassa nähtiin yksi Veikkausliigamatsi, kun HIFK isännöi KTP:tä.

Kotkalaiset lähtivät otteluun pirteällä jalalla uuden päävalmentajan Gabriel Xatartin johdolla. Joukkue lähti ennakkoluulottomasti painamaan päälle ja luomaan painetta HIFK:n päätyyn. HIFK otti kuitenkin KTP:n pirteän alun jälkeen ottelun hallinnan itselleen. Se piti palloa ja pyöritti omaa peliään rauhallisesti.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin noin puolen tunnin pelin jälkeen. KTP:n Aleksi Tarvonen kaadettiin kaksinkamppailutilanteessa HIFK:n maalialueella ja ottelun päätuomari osoitti tilanteesta rangaistuspotkua. Espanjalaispelaaja Assier Aranz viimeisteli pilkulta kotkalaisten johto-osuman sekä samalla oman Veikkausliigakautensa ensimmäisen maalin.

HIFK tuli kuitenkin tasoihin muutama minuutti ennen taukovihellystä. Kulmapotkun jälkitilanteessa Jani Bäckman pääsi tuikkaamaan pallon KTP:n verkkoon ja tauolle lähdettiin 1-1 tasatuloksessa.

Toisella puoliajalla nähtiin ottelun toinen ranaistuspotku. Se tuomittiin tällä kertaa HIFK:ille, jonka Aatu Kujanpää kaatui boxissa kamppailutilanteessa KTP maalivahti Anton Lepolaa vastaan. Palloa laukomaan asettui Moshtagh ”Mosa” Yaghoubi. Tämä laukoi pallon kuitenkin ikävästi maalista reilusti yli.

KTP otti ottelussa johtoaseman viimeisen kympin kohdalla. Nopeasta vastahyökkäyksestä syntyneestä tilanteesta Antti Mäkijärvi pääsi laukomaan komealla kaukolaukauksella vieraat johtoon.

KTP ehti varmasti jo nähdä voittonsa silmissään, mutta HIFK tuli dramaattisesti vielä ottelun viimeisessä tilanteessa tasoihin. Tino Palmasto pääsi viimeistelemään KTP:n maalin takatolpalta pallon verkkoon ja ryöväsi samalla KTP:ltä katkerasti voiton.

”Tosi pettynyt fiilis. Menetettiin kaksi pistettä pahimmalla mahdollisella tavalla. Lähellä käytiin voittoa”, KTP:n toisen maalin laukonut Mäkijärvi harmitteli ottelun jälkeen Ruudun haastattelussa.

HIFK niin ikää on tulokseen varmasti pettynyt. Tasoihin kipuaminen oli helsinkiläisille ehdottoman tärkeää, mutta mahdollisuuksia oli parampaankin. Joukkue tuhlaili hieman maalipaikkoja pelissä ja se maksoi lopulta joukkueelle täydet kolme pistettä

AC Oulun viime viikon shokkivoiton HJK:sta myötä KTP oli ennen ottelua tasapisteissä sarjataulukon jumbon kanssa seitsemässä pisteessä. Tasapelin myötä joukkue nousi nyt toiseksi viimeiselle sijalle kahdeksalla pisteellä, vain pisteen AC Oulua edellä.

HIFK pyörii turvallisen tuntuisesti sarjataulukon keskivaiheilla – tällä hetkellä top kuuden paremmalla puolella. Lähin vastustaja Ilves hengittää kuitenkin helsinkiläisten niskaan jo kovasti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga