Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

EM-sankari Giorgio Chiellini jatkaa uraansa Juventuksessa – Annetavaa riittää jatkossakin

EM-sankari Chiellini jatkaa Juvessa
AOP

Italian jalkapallon EM-kultaan kipparoinut keskuspuolustaja Giorgio Chiellini, on kertonut aikeistaan jatkaa Juventuksen riveissä. 37-vuotta pian täyttävän Chiellinin edellinen sopimus päättyi kesäkuun lopulla, ja miehen tulevaisuus on herättänyt keskustelua.

Nyt mies on kuitenkin ilmoittanut jatkavansa seurassa, jota on edustanut viimeiset 17 vuotta, jonka aikana otteluita on kertynyt yhteensä 535. Palkintokaapista löytyy 9 Serie A mestaruutta, 1 Serie B mestaruus, 5 Coppa Italian, ja 5 Italian Super Cupin voittoa.

’’Haluan jatkaa palkintojen voittamista tässä seurassa, koska voittaminen tekee joukkueemme vain entistä nälkäisemmäksi. Saamme lisämotivaatiota siitä, että viime kaudella emme onnistuneet voittamaan mestaruutta’’, mies kertoi DailyMailin mukaan.

’’Tarvitsen vielä muutaman lepopäivän toipuakseni viimeisen kuukauden rasituksista, mutta palaan maanantaina Torinoon ja olen iloinen voidessani palata joukkueen mukaan.’’

Kun mieheltä kysyttiin, onko hän jo ymmärtänyt Italian EM-kullan merkitysen, vastaus kuului:’’En olisi voinut edes kuvitella, miltä tuntuu päästä nostamaan pokaalia maajoukkueen kapteenina. Olen onnekas jo voidessani pelata jalkapalloa kotikaupunkini joukkueessa, mutta Euroopan mestaruuden voittaminen ylitti kaikki unelmani’’, tuore EM-sankari jatkoi.

Kapteeni osoitti jälleen päättyneellä kaudella, ja etenkin EM-kilpailuissa kuuluvansa iästään huolimatta edelleen Euroopan huipulle. Nopeus ei ole koskaan ollut miehen valttikortti, mutta hän paikkaa sen uskomattoman tarkalla sijoittumisella, sekä pelinlukutaidolla. Joutuessaan juoksukilpailuun vastustajan kanssa, hän osaa tarvittaessa ajoittaa rikkeensä oikeaikaisesti boksin ulkopuolelle, minimoiden riskin kaikkein vaarallisimpien maalipaikkojen syntymisestä omalla puolustusalueella.

Chiellinin ja Leonardo Bonuccin muodostama rautainen keskuspuolustus herättää kunnioitusta missä tahansa joukkeessa. Herrat tuntevat toisensa läpikotaisesti, pelatessaan yhdessä Juventuksessa, kuin myös Italian maajoukkueessa.

Chiellini on puolustuslinjan maestro, joka on kokeena pelaajana nähnyt kaiken ja kohdannut parhaat hyökkääjät. Hänen kykynsä sopeutua eri pelitilanteisiin, sekä kyky viedä tila ja aika pois vastustajalta, ovat ällistyttävällä tasolla. Tohtoriksi opiskelleen miehen otteista paistaa älykkyys, joka tekee parhaimmillaan koko joukkueen puolustuspelaamisesta taidetta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A