Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Entinen huippumaalivahti René Adler kehitti kollegansa kanssa uuden sovelluksen jalkapallosiirtoihin

11transfair perustajat Rene Adlér ja Daniel Schollmeyer
11 Transfair GmbH

Saksalainen entinen huippumaalivahti René Adler on perustanut lakimies Daniel Schollmeyerin kanssa 11 Transfair GmbH:n, jonka kehittämä mobiilisovellus on tarkoitettu mullistamaan jalkapallon siirtomarkkinat.

Perustaja Daniel Schollmeyer kertoo, että idea sovelluksesta kehitettiin jo pitkän aikaa sitten.

– Näimme, että ammattilaisjalkapallon siirroissa tarvittiin enemmän mahdollisuuksia ja avoimuutta jo kymmenen vuotta sitten. Lakimiehenä keskustelin useiden pelaajien kanssa heidän sopimuksistaan, mutta en yhdistänyt pelaajia uusiin seuroihin. Olin kriittinen siinä olevien rajoitettujen mahdollisuuksien suhteen.

René Adler, joka oli tuolloin Saksan kansainvälisen tason pelaaja, valitti myös korkean tason ammattilaisten avoimuuden puutteesta kansainvälisillä työmarkkinoilla. Hän tunsi olevansa rajoitettu agenttinsa kontakteihin. Hän halusi nähdä lisää mahdollisuuksia kansainvälisesti, vaikka rahaa olisi vähemmän.

Schollmeyer ja Adler pitivät tapaamisen ja päättivät, että he haluavat antaa pelaajille ja seuroille henkilöstö-, laki- ja urheilutietämyksemme ja kontaktimme. He sopivat myös, että kun Adler lopettaa ammattilaisuransa, hän aloittaa uuden työuransa perustettavassa yrityksessä. Tämä realisoitui vuonna 2020.

Adler ja Schollmeyer ovat yrityksen perustajat ja pääomistajat, mutta mukana on useiden nykyisten ammattilaispelaajien, agenttien ja seurajohtajien osaamista. Mukana on myös erittäin kokeneita IT-asiantuntijoita. Yhteinen nimittäjä kaikkien tekijöiden takana on laatu, oikeudenmukaisuus ja intohimo urheilua kohtaan.

11Transfair-sovellus on lähtenyt hyvin liikkeelle ja kiinnostusta on jo ollut. Myös ensimmäiset pelaajat ovat jo rekisteröityneet sovellukseen.

– Kolme viikkoa julkaisun jälkeen meillä on noin 100 tarkastettua ammattilaispelaajaa, pääasiassa saksalaisia ​​tai ammattilaisia, jotka pelaavat Saksassa, mutta myös monia Sveitsistä, Itävallasta, Venäjältä, Skandinaviasta ynnä muista paikoista. Useat saksalaiset- ja brittiseurat ovat olleet jo yhteyksissä pelaajiin ja neuvottelevat sopimuksista.

– Myös seurat eksoottisemmilta jalkapallo-alueilta, kuten Intia, Australia ja Lähi-itä ja löytävät alustalta korkean tason eurooppalaisia ​​pelaajia, jotka etsivät täsmälleen tällaista kokemusta ulkomailta, jopa pienemmästä palkasta.

Yrityksen on tarkoitus myös laajentaa toimintaansa koko ajan ja Schollmeyerillä on selvä näkemys siitä, miten tämä toteutetaan.

– Vahvuutemme ovat tällä hetkellä Saksan ammattilaisliigat ja -pelaajat. Ison-Britannian ja muiden maiden vaikutus kasvaa nopeasti. Juuri tämä tausta tekee meistä yhä mielenkiintoisempia seuroille ympäri maailmaa. Tavoitteemme on ehdottomasti globaali. Ja kuten aiemmin totesin, useat Euroopan ulkopuoliset ammattilaisseurat voivat löytää kiinnostuneita ammattilaispelaajia Euroopasta.

Sovelluksen käyttökustannukset ovat todella alhaiset. Pelaajat eivät joudu maksamaan mitään ja seurojenkin maksut ovat matalat. Kaikkien alustalle rekisteröityvien pitää kuitenkin täyttää tietyt reunaehdot.

– Ammattilaispelaajat, kuten Suomen Veikkausliigan, Tanskan Superligan ja 1. divisioonan sekä Saksan korkeimman sarjatason pelaajat voivat liittyä ilmaiseksi, mutta heidän on käytävä läpi automaattinen henkilöllisyystunnistus, jotta he voivat sitten aktivoitua alustalla.

– Huippusarjojen seurat voivat myös liittyä ilmaiseksi, vain rekrytoinnin onnistuessa ne joutuvat maksamaan pienen käyttömaksun Kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n sääntöjen mukaisesti. Seurojen toimihenkilöillä on oltava valtuudet toimia seuran edustajina, joten heidät on myös tarkistettava. Heidän tulisi mieluiten ottaa ensin yhteyttä sähköpostitse, Schollmeyer taustoittaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut