Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Fanien mielipide Paul Pogban mahdollisesta PSG-siirrosta ei jäänyt epäselväksi – lähettivät ranskalaiselle tiukan viestin

Paul Pogba
AOP

Manchester Unitedin Paul Pogbaa on siirtohuhuissa viety milloin minnekin – tällä hetkellä ranskalaisen mahdollisena uutena seurana näyttäisi olevan Paris Saint-Germain.

Kaikki PSG-fanit eivät kuitenkaan täysin avosylin olisi miestä Parc de Princelle toivottamassa tervetulleeksi. Osa PSG:n faniryhmän jäsenistä olikin ripustanut stadionille perjantaina ranskalaiselle suunnatun viestin.

Viestissä luki: ”Pogba, sinun tulisi kuunnella äitiäsi – hän ei halua sinua tänne, emmekä halua mekään!”

Pogban on tiedetty tukeneen PSG:n kiivainta kilpakumppania Marseillesia, jonka vuoksi osa faneista ei miestä haluaisi seurassa nähdä.

28-vuotiaan Pogban tulevaisuus Unitedissa on vielä suuri kysymysmerkki. Miehellä on sopimusta vielä vuosi jäljellä, mutta jatkoa sille ei ole näkyvissä. Mikäli seura ei Pogban kanssa pääse sopimukseen jatkosta, voisi se haluta ranskalaisen myydä vielä nyt kesän aikana.

Mikäli uutta sopimusta ei synny ja Pogba jatkaisi vielä ensi kauden Manchesterissa, tarkoittaisi se, että hänestä tulisi ensi kesänä vapaa agentti ja United joutuisi hänestä luopumaan ilmaiseksi. Kun seura miehestä kuitenkin neljä vuotta sitten noin 90 miljoonaa puntaa maksoi, ei se halua varmastikaan ranskalaista täysin ilmaiseksi päästää menemään.

Metro UK:n mukaan PSG on huhuttu testanneen jo hieman vesiä ja heittäneen Unitedille noin 43 miljoonan punnan tarjouksen ranskalaistähdestä, mikä olisi miehestä suhteellisen halpa hinta. Varmaa ei vielä ole, mitä United on mahdollisesta tarjouksesta ollut mieltä.

Unitedin kanssa juuri jatkosopimuksen kirjoittanut Ole Gunnar Solskjaer on kuitenkin julkisesti kertonut useasti, toivovansa Pogban jatkavan punaisissa. Seuran on kuitenkin ollut pakko etsiä miehelle jo mahdollista korvaajaa, mikäli se ranskalaisesta joutuu luopumaan.

Myös Juventuksen on huhuttu olevan ranskalaisesta kiinnostunut, mutta italaialaisjoukkueella ei taida olla juuri nyt varoja miehen hankintaan. Ainakaan jos supertähti Cristiano Ronaldo jatkaa seurassa.

Alla näet kuvan fanien ripustamasta bannerista Parc de Prince stadionilla.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset