Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Siirtoguru: Varane siirtyy Manchester Unitediin lähipäivinä

Varanen siirto alkaa vaikuttaa varmalta
AOP

EM- kisojen aikana esille nousseet huhut Manchester Unitedin kiinnostuksesta Real Madrissa 10 vuotta pelanneeseen ranskalaistoppari Raphaël Varaneen ovat vihdoin realisoitumassa. Siirtoguruna pidetty Fabrizio Romano julkaisi tänään päivityksen, jossa hän kertoo Varanen hyväksyneen henkilökohtaiset ehdot Unitedin kanssa sekä myös seurojen löytäneen yhteisymmärryksen siirtosummasta. Varanen markkina-arvon on arveltu liikkuvan noin 70 miljoonan punnan liepeillä, mutta varsinainen ilmoitus on Romanon mukaan tulossa lähipäivinä.

28- vuotias Ranskalainen ehti jo palata Real Madridin kauden aloitukseen, mutta nyt siirto on käymässä toteen.

Varane on ollut osa Real Madridin menestysjoukkuetta ja 10 vuotta Madridissa toivatkin palkintokaappiin Neljä mestareiden liigan voittoa ja kolme La Liiga mestaruutta. Varane on myös pelannut Ranskan maajoukkueelle 79 ottelua ja voittanut vuonna 2018 maailmanmestaruuden.

Real Madridille kesän siirtoikkuna on tuonut suuria muutoksia varsinkin puolustuspäähän. Viime vuosien käytetyin topparipari Sergio Ramos ja Varane ovat siis molemmat siirtymässä pois Madridista. Ramosin siirto PSG:hen on sinetöity jo EM-kisojen aikaan ja nyt näyttää, että Varanekin on poistumassa seurasta saman siirtoikkunan aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset