Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

MTV: Ilveksen nuori maalitykki matkalla Skotlantiin

Eetu Vertainen
AOP

MTV Uutiset uutisoi maanantaina, että Veikkausliigaseura Ilveksen nuori tähti Eetu Vertainen olisi siirtymässä Skotlantiin.

Vertainen on ollut tärkeä osa Ilveksen tämän kauden menestystä ja on iskenyt keltaisten paidassa tällä kaudella neljä maalia. Mies valittiin myös Veikkausliigan toukokuun pelaajaksi. Ei siis ihmekään, että nuori entinen HJK pelaaja on herättänyt myös ulkomaalaisten seurojen mielenkiinnon.

22-vuotiaan Vertaisen tuleva seura olisi MTV Urheilun lähteiden mukaan Skotlannin pääsarjaa pelaava St. Johnstone. Seura sijoittui Skotlannin pääsarjassa viime kaudella viidenneksi. Joukkueen hyvän kauden kruunasivat Skotlannin cupin ja Skotlannin liigacupin voitot Glasgow’ta vastaan.

Cup mestaruuden myötä St. Johnstone selvisi myös tulevalle kaudelle europeleihin mukaan, joten myös Vertainen saatettaisiin nähdä tulevalla kaudella eurokentillä.

MTV:n mukaan Vertainen olisi jo saapunut Skotlantiin seuran lääkärintarkastusta varten. Tämä ennustaisi, että siirto voitaisiin julkaista jo lähipäivinä.

Tällä kaudella Vertainen on tehnyt Veikkausliigassa läpimurtoaan ja ollut Ilveksen päävalmentajan Jarkko Wissin miehistössä keskeisessä roolissa. Siirtyminen suuremmille viheriöille ulkomaille on Vertaisen uran kannalta varmasti hieno asia. Kovatasoisessa Skotlannin liigassa mies pääsisi myös mahdollisesti pelaamaan Huuhkajien maajoukkuetähti Glen Kamaraa vastaan.

Veikkausliigasta vietiin juuri toinenkin nuori suomalaislupaus ulkomaille, kun FC Lahden Jasin Assehnoun siirtyi Hollannin toiseksi korkeinta sarjaa pelaavan FC Emmenin riveihin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset