Seuraa meitä:

Muut

Arsenal on kiinnostunut Lautaro Martínezista – Jatkuuko miehen ura Italiassa?

Arsenal on kiinnostunut Lautaro Martínezista
AOP

Arsenal etsii uutta hyökkääjää siirtomarkkinoilla, ja sen on uutisoitu havittelevan Internazionalen maalipyssyä Lautaro Martinezía. Tavoite on kunnianhimoinen, koska Argentiinan maajoukkuemies on yksi maailman parhaista kärkipelaajista, eikä mies varmasti vaihda maisemaa ilman valtavaa siirtosummaa.

Martínez, joka voitti päättyneellä kaudella Italian mestaruuden, sekä Copa American Argentiinan paidassa, on jatkuvasti ollut mukana siirtohuhuissa ja vahvimmin miestä on yhdistetty Barcelonaan. Internazionale on kuitenkin kaksi kertaa torjunut Blaugranan kosiskelut ja joukkue koettaa varmasti pitää maaliahne hyökkääjä riveissään.

Seuran taloustilanne on kuitenkin kärsinyt koronapandemian seurauksena, joten jos argentiinalaisesta syntyy riittävän suuri tarjous, saattaa Nerazzurrin olla vaikea kieltäytyä. Nyt Arsenal on ilmaissut kiinnostuksena Martínezista, joka saattaisi toimia mahdollisena korvaajana Alexandre Lacazettelle, jonka tulevaisuus Lontoossa on vielä kysymysmerkki. Ranskalaisen sopimusta on kaksi vuotta jäljellä, eikä hänen uskota jatkavan Gunnersin riveissä ainakaan sen umpeuduttua.

Toinen Arsenalia kiinnostava hyökkääjä on Chelsean Tammy Abraham, joka jäi viime kaudella pienelle vastuulle joukkueen uusien hankintojen, Kai Havertzin ja Timo Wernerin saapumisen myötä.

Arsenalin vetovoimaa rohkenee kuitenkin hieman epäillä, varsinkin Martínezin kohdalla, joka on tottunut voittamaan. On hankala uskoa, että kovassa nosteessa oleva 23-vuotias argentiinalainen haluaa tässä vaiheessa uraansa siirtyä tykkimiesten riveihin.

Viime vuosina heikosti esiintyneeltä ryhmältä on hankala odottaa suurta menestystä lähiaikoina, niin mielikuvituksetonta Mikel Artetan suojattien pelaaminen on ollut. 2000-luvun alun menestysvuodet ovat enää vain kaukainen muisto, eikä joukkue ole ollut enää kauden 2015-2016 jälkeen mukana Valioliigan mestaruustaistossa.

Mestareiden liigaa Gunners on pelannut viimeksi vuonna 2017, jolloin se putosi ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, hävittyään rumasti Bayern Munchenille kahden ottelun yhteistuloksella 10-2. Viimeisen Valioliigamestaruutensa Arsenal on voittanut legendaarisen Arsene Wengerin alaisuudessa kaudella 2003-2004, mutta tämän jälkeen on ollut hiljaisempaa.

Joukkue on kyllä pärjännyt hyvin FA-Cupissa voittaen kilpailun yhteensä 14 kertaa, viimeksi kaudella 2019-2020, mutta pelkästään sen varjolla tuskin saadaan kaikkein isoimpia kaloja naarattua Lontooseen.

Lähde: Express

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut