Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsea vahvisti maalivahtiosastoaan paikallisvastustajan maalivahdilla

Marcus Bettinelli
AOP

Valioliijaseura Chelsea vahvisti maalivahtiosastoaan Valioliigakauden alla ilmaisella hankinnalla. Seuran kolmenneksi maalivahdiksi hankittiin 29-vuotias englantilaisvahti Marcus Bettinelli. Chelsea tiedotti asiasta keskiviikkona kotisivuillaan.

Bettinellin sopimus Chelsean paikallisvastustajan Fulfamin kanssa päättyi kuluneen kauden päätteeksi, joten mies siirtyi tuoreen Mestarien liigan voittajan riveihin ilmaisella siirrolla. Bettinelli on allekirjoittanut Chelsean kanssa kahden vuoden sopimuksen.

Chelsea menetti vastikää kolmannen maalivahtinsa Willy Caballeron, joten Bettinelli saapuu vahvistamaan maalivahtikolmikon jälleen ehjäksi. Englantilainen liittyy maalivahtiosastolla kovien nimien rinnalle – seuran selkeät ykkösvahdit ovat Édouard Mendy sekä Kepa Arrizabalaga.

Bettinelli on esiintynyt urallaan yli 200 ammattilaisottelussa, mutta Valioliigassa vain seitsemän kertaa. Chelseassakin mies ottaa selvästi kolmosvahdin roolin, kun päävastuu Valioliigaotteluissa taitaa edelleen pysyä Mendyn ja Kepan harteilla.

Lontoolaisvahti oli siirrosta itsekin innoissaan: ” Chelsea on aina ollut erityinen seura. Tunnen tämän seudun erittäin hyvin, joten on aina ollut unelmani tulla tälle puolelle. Nyt se vihdoin toteutui.”

”Kävimme siirrosta joitain keskusteluja muutamia vuosia sitten, kun olin nuorempi. Jostain syystä siirto ei silloin toteutunut, mutta nyt olen täällä.”

”Olen todella innoissani siirrosta ja odotan innolla, että saan tilaisuuden osoittaa kykyni sekä auttaa joukkuetta parhaani mukaan.”

Mikäli julkaisu ei näy, näet se täältä

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset