Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Italialainen Serie B -seura Chievo Verona suljettiin sarjasta – seurauksena konkurssi

Chievo Verona Serie B Italia
AOP

Italian Serie B:ssä pelannut Chievo Verona on ajautunut konkurssiin Italian jalkapalloliiton suljettua seuran sarjasta.

Chievo Verona on lopullisesti suljettu Serie B: stä kaudelle 2021-22 ja Cosenza ottaa heidän paikkansa. Veronalaisilla oli vielä yksi vetoomus päätöksestä, jolla he pyrkivät pelastamaan sarjapaikkansa, mutta myös tämä hylättiin.

Sääntöjen mukaan jokaisen italialaisen seuran on todistettava taloudellinen asemansa ennen kuin heidät voidaan rekisteröidä uudelle kaudelle, mikä minimoi riskin, että kukaan osapuoli voi joutua konkurssiin kauden aikana. Chievon ei sallittu rekisteröityä, koska heillä oli maksamattomia veromaksuja, ja kaikki heidän vetoomuksensa hylättiin.

Tämä tarkoittaa, että Chievo on konkurssissa, ja sen on aloitettava uudestaan ​​Serie D:stä. Parhaimmillaan Chievo niitti menestystä jopa eurokentillä vuonna 2001, jolloin se pelasi UEFA Cupissa ja jopa Mestarien liigan alkukierroksilla. Viime kaudella se pääsi Serie B:n pudotuspeleihin ja sijoittui kahdeksanneksi runkosarjassa.

Myös Serie C:ssä nähtiin poissulkemisia, kun Carpi, Novara, Sambenedettese ja Casertana eivät pystyneet osoittamaan taloudellista vakauttaan. Paganese oli ainoa seura, joka onnistui voittamaan vetoomuksensa ja pysymään Serie C:ssä.

Seurat, jotka nostettiin Serie C:hen Serie D:stä aukkojen täyttämiseksi, ovat Latina, Lucchese, Fidelis Andria, Rimini ja joko Fano tai Pistoiese.

Lähde: Football Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat