Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Nuori supertähti Kylian Mbappé paljasti “suurimman unelmansa” – vihjasiko samalla tulevasta seurastaan?

Kylian Mbappe
AOP

Paris Saint Germainin nuori tähti Kylian Mbappé paljasti seuran virallisen lehden haastattelussa ”suurimman unelmansa”. Miestä on kovasti viety siirtomarkkinoilla muun muassa Real Madridiin sekä Liverpooliin, mutta miehen unelma vihjaisi haluihin jatkaa PSG:ssä.

Mbappé kertoi nimittäin suurimmaksi unelmakseen Mestarien liigan voittamisen PSG:n kanssa. Mbappé ja seurakaveri Neymar Jr antoivat PSG:n lehdelle yhteishaastattelun, jossa miehet muun muassa avasivat uriensa tavoitteita. Muun muassa Goal julkaisi miesten kommentteja sivuillaan julkaisemassaan artikkelissa.

Haastattelussa Mbappé johdatti keskustelun unelmiin ja tavoitteisiin. ”En ole kovinkaan hyvä journalisti, mitähän voisin Neymarilta kysyä? Mikä on suurin unelmasi kaiken saavuttamasi jälkeen?”

Neymar kertoi suurimman unelmansa olevan voittaa PSG:n kanssa Mestarien liiga sekä Brasilian maajoukkueen kanssa maailmanmestaruus. ”Ja sinulle Kylian, suurin unelmasi on voittaa Mestarien liiga, eikö vain?”, mies kysyi lopuksi ranskalaiselta.

”Suurin unelmani on voittaa Mestarien liiga PSG:n kanssa, se olisi upeaa. Mutta myös toisen maailmanmestaruuden voittaminen olisi hienoa”, ranskalainen avasi. Neymar totesi kuitenkin leikkisästi seuraavan maailmanmestaruuden olevan hänen ja Brasilian. MM-kisat pelataan ensi vuoden lopulla Qatarissa.

22-vuotiaalla Mbappélla on enää vuosi jäljellä sopimusta Parc de Princella. Ranskalaista on yhdistetty siirtohuhuissa vahvasti erityisesti Real Madridiin. Myös mahdollista Liverpool-siirtoa on pyöritelty huhuissa. Jatkosopimusta ei Mbappé ole vielä PSG:n kanssa solminut, mutta se varmasti on seuralla tavoitteena. Se tuskin haluaa miestä päästää vuoden päästä lähtemään seurasta ilmaisella siirrolla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat