Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

West Ham sopimukseen uuden maalivahdin hankinnasta

Alphonse Areola West Hamiin
AOP

West Ham on kauden mittaisen lainasopimuksen PSG:n maalivahdin Alphonse Areolan kanssa, jossa on optio siirron vakinaistamisesta. Areola pelasi viime kauden Valioliigaseura Fulhamissa, jossa hän voitti seuran kannattajien äänestyksessä vuoden pelaajan palkinnon. Aiemmin Areola on käynyt lainalla myös Real Madridissa.

West Ham haluaa kilpailua 36-vuotiaalle ykkösvahdilleen Lukasz Fabianskille ennen kuin West Hamin Eurooppaliiga- taival alkaa. Ranskan maajoukkuemaalivahti on korkealla West Ham manageri David Moyesin listoilla jo pitkään. PSG:hen ranskalainen siirtyi vuonna 2010.

– Valioliiga on yksi parhoista liigoista maailmassa, joten minä todellakin nautin viime kaudesta, Areola totesi.

– West Ham teki loistavan suorituksen viime kaudella. Meillä on todella hyvä joukkue. Katselin pelejä viime kaudella, joten tiedän potentiaalin ja talentin tässä joukkueessa, tästä syystä en malta odottaa kauden alkua.

West Ham on yrittänyt hankkia uutta maalivahtia jo aiemmin, mutta seuran tarjous West Bromwich Albionin maalivahdista Sam Johnstonesta hylättiin. Moyes kertoi olevansa tyytyväinen uuten hankintaan:

– Alphonse on kokenut ja taitava maalivahti, joka on pelannut kaikista korkeimmalla tasolla ja suoriutunut todella hyvin Valioliigassa viime kaudella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset