Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Henrikh Mkhitaryan ei kanna kaunaa Jose Mourinholle – ’’Haluamme molemmat samoja asioita.’’

Henrikh Mkhitaryan on haudannut sotakirveensä Mourinhon kanssa
AOP

Henrikh Mkhitaryan on avautunut väleistään uuden AS Roma päävalmentaja Jose Mourinhon kanssa, sekä joukkueen ensi kauden tavoitteista. Corriello del Sportille antamassaan haastattelussa, Mkhitaryan myönsi hänen ja Mourinhon välien olleen koetuksella, Special Onen toimiessa armenialaisen edellisen joukkueen Manchester Unitedin päävalmentajana.

Miehen mukaan sotakirveet ovat nyt haudattu, sekä kaksikko on selvittänyt välinsä ja lähtee uuteen kauteen puhtaalta pöydältä. Molemmat miehet saapuivat Manchesteriin vuonna 2016, ja vaikka joukkue voitti samaisella kaudella Eurooppa-liigan, vikkelän armenialaishyökkääjän aika joukkueessa ei lupaavasta alusta huolimatta ollut henkilökohtaisella tasolla suuri menestys.

Mies menetti paikkansa avauksessa, ja ennen pitkää Mourinho lähetti hänet Arsenaliin, saadakseen paljon kohua aiheuttaneessa vaihtokaupassa Alexis Sanchezin Unitediin. Homma ei toiminut Lontoossa, joten Mkhitaryan pakkasi laukkunsa ja jätti sateiset saaret taakseen, liittyen AS Romaan kaksi vuotta sitten.

Miehen otteet paranivat kuin taikaiskusta ja kadoneet tehot alkoivat löytyä. 73 peliin on syntynyt 24 maalia, sekä 19 maalisyöttöä ja paikka avauskokoonpanossa on löytynyt hyvien otteiden johdosta.

Joukkeena Roman viime kausi päättyi kuitenkin pettymykseen, kun joukkue ei päässyt Mestareiden liiga karkeloihin mukaan ja Eurooppa liigassakin pelit päättyivät pudotuspelivaiheessa rumaan selkäsaunaan, joukkueen hävitessä Manchester Unitedille kahden ottelun yhteistuloksella 8-5.

Tämä oli viimeinen niitti Roman seurajohdolle ja päävalmentaja Paulo Fonseca sai lähteä. Uudeksi valmentajaksi valitun Mourinhon tulo joukkueeseen aiheutti keskustelua Mkhitaryanin tulevaisuudesta ikuisessa kaupungissa, mutta pelaajan mukaan asiat on puhuttu halki ja hän jatkaa joukkueessa.

’’Se mitä tapahtui Manchesterissa, saa jäädä sinne. Me juttelimme, kuin aikuiset ja haluamme molemmat samoja asioita. Haluamme voittaa jotain Roman kanssa, ja se on ainoa asia jolla on merkitystä tällä hetkellä,’’hän totesi.

Mieheltä kysyttäessä Roman mahdollisuuksista voittaa Serie A tulevana kautena, vastaus kuului; ’’Aiomme tehdä kaikkemme sen eteen, ja yritämme voittaa mahdollisimman monta ottelua.’’ AS Roman edellinen Scudetto on kaudelta 2000-2001, joten joukkueella on valtava haaste edessään, mutta toisaalta Mourinho on onnistunut kovissa paikoissa aiemminkin.

Lähde: The Cult of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A