Seuraa meitä:

Muut sarjat

KuPS taisteli upeasti dramaattisten vaiheiden jälkeen jatkoon konferenssiliigassa

KuPS
AOP

Kuopion palloseura taisteli sinnikkäästi konferenssiliigan karsinnoissa seuraavalle kierrokselle. Se voitti ukrainalaisen Vorskla Poltavan otteluparin toisessa osaottelussa dramaattisten vaiheiden jälkeen.

KuPS matkusti Ukrainaan Vorskla Poltavan vieraaksi torstaina. Otteluparin ensimmäinen osa päättyi 2-2 tasalukemiin Kuopiossa. Varsinainen peliaika päättyi Ukrainassa niin ikää 2-2 lopputulokseen, joten otteluparin jatkaja ratkaistiin jatko-ottelulla.

Kotijoukkue Vorskla Poltava otti ottelun johtoaseman toisen puoliajan alussa. KuPSan Jordan Sebban kuittasi kuitenkin tasoituksen välittömästi tämän jälkeen. Tämän jälkeen kotijoukkue otti kuitenkin jälleen johtoaseman ja piti sen hallussaan aivan ottelun viimeisille minuuteille asti.

KuPS ei kuitenkaan suostunut antautumaan, vaan taisteli itsensä vielä tasoihin ottelun lisäajalla. Urho Nissilä tasoitti ottelun kolmannella lisäminuutilla ja siirsi ratkaisun jatko-otteluun.

Jatko-ottelussa kuopiolaiset rankaisivat kotijoukkuetta punaisesta kortista ja veivät ottelun lopulta nimiinsä. Kuopion Lucas Rangel iski ottelun voittomaalin 111. minuutilla ja viimeisteli KuPSalle 3-2 voittolukemta. KuPS etenee siis otteluparista jatkoon yhteismaalein 5-4.

Seuraavalla karsintakierroksella KuPS saa vastaansa joko kazakstanilaisen FC Astanan tai kreikkalaisen Aris Thessalonikin.

FC Honka oli suomalaisjoukkueista toinen, joka taisteli jatkopaikasta torstaina. Espoolaisten tie nousi kuitenkin valitettavasti karsinnoissa pystyyn, kun se hävisi toisen osaottelun tiukasti slovenialaiselle Domzalelle lukemin 0-1.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut sarjat