Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Nuori Ajax-lupaus Noah Gesser menehtyi auto-onnettomuudessa

Ajax Eredivisie
AOP

Hollannin Eredivisien Ajaxia edustanut hyökkääjä Noah Gesser menehtyi viime lauantaina auto-onnettomuudessa. Samassa onnettomuudessa kuoli myös hänen veljensä.

16-vuotias hyökkääjä Noah Gesser siirtyi Ajaxiin heinäkuussa 2018 hollantilaisesta Alphense Boysistä. Gesser ehti pelata eri Ajaxin juniorijoukkueissa neljän kauden ajan ja harjoitteli kuluvalla kaudella niin Ajaxin Eredivisiessä pelaavan edustusjoukkueen kuin Eerste Divisiessä pelaavan farmijoukkueen Jong Ajaxinkin kanssa.

Hollannin ja Surinamin kaksoiskansalaisuuden omistanut hyökkääjä syntyi 27. helmikuuta 2005 IJsselsteinissa Hollannissa. Ennen Ajaxia ja Alphenseä hän oli edustanut Almere Cityä ja VVIJ:sää. Tällä kaudella hän pelasi Ajaxin alle 17-vuotiaiden joukkueessa.

Lauantaina julkaistussa lausunnossa Ajax sanoi Gesserin ja hänen veljensä kuolleen onnettomuudessa ja seuran olevan surun murtama.

– Tänä iltapäivänä Ajaxin ja Jong Ajaxin harjoitusotteluissa kiinnitetään erityistä huomiota tähän kamalaan uutiseen. Ennen otteluiden alkua tulee hetken hiljaisuus, ja Ajaxin pelaajat käyttävät käsivarsinauhoja Gesserin menehtymisen suremiseksi. Lisäksi liput lasketaan puolitankoon Toekomst-urheilukeskuksessa.

– Ajax on syvästi liikuttunut tästä traagisesta tapahtumasta. Seura toivottaa Gesserin rakkaille voimia tulevana aikana tämän mittaamattoman menetyksen käsittelyssä, seura kirjoitti tiedotteessaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat