Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Vakuuttavan kauden pelannut Luke Shaw loukkaantui EM-kisoissa – ManU toivoo miehen olevan pian kunnossa

Luke Shaw
AOP

Manchester United laitapuolustaja Luke Shaw esiintyi hienosti Englannin riveissä päättyneissä EM-kilpailuissa. Useista loukkaantumisista urallaan kärsinyt Shaw, oli koko Englannin joukkueen parhaimmistoa, pelaten vakuuttavasti ottelusta toiseen, sekä iskien hienon maalin Italian verkkoon tappioon päättyneessä EM-finaalissa.

Mies oli loukannut jo aiemmin turnauksessa kylkiluunsa, mutta pelasi loppuun asti uhrautuvasti, kivuista välittämättä. EM-kisojen jälkeen ansaitun loman Kreikan Mykonoksella viettäneen Shawn, on nyt uutisoitu palanneen takaisin Englantiin, jossa hän on tällä hetkellä karanteenissa, ennen palaamistaan joukkueensa mukaan.

Vaikka ManU on tietoinen miehen pelanneen loukkaantuneena EM-kisoissa, United on luottavainen sen suhteen, että mies on mukana, kun Valioliigakauden avauskierros potkaistaan joukkueen osalta käyntiin 14 elokuuta Leedsiä vastaan. Shawn uskotaan matkustavan muun joukkueen mukana Skotlantiin ensi viikolla, jossa United järjestää seuraavan kauteen valmistavan harjoitusleirinsä.

United pelaa viimeisen harjoitusottelunsa ennen tulevan kauden alkua 7 elokuuta Old Traffordilla Evertonia vastaan, jossa uskotaan olevan mukana lähes kaikki Englantia EM-kisoissa edustaneet pelaajat, sekä uudet hankinnat Raphaël Varane ja Jadon Sancho.

Alex Tellesin saavuttua viime kaudella kilpailemaan Unitedin vasemman puolustajan pelipaikasta, Shaw nosti pelaamisensa tasoa niin roimasti, ettei hän jättänyt Brasilian maajoukkuepelaajalle juurikaan mahdollisuutta nousta avauskokoonpanoon. Shaw oli ehdottomasti yksi koko viime Valioliigakauden parhaita laitapuolustajia, hänen puolustaessaan miehekkäästi, sekä noustessaan tukemaan hyökkäyksiä ja antaen vaarallisia keskityksiä vasemmalla jalallaan.

Lähde: Manchester Evening News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga