Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Katso: Mo Salahin ovela kantapää syöttö – Virgil van Dijk myös viimein mukana tositoimissa

Mohamed Salah
AOP

Liverpool valmistautuu parhaillaan parin viikon päästä alkavaan Valioliigakauteen harjoitusleirillä Itävallassa.

Joukkue pelasi torstaina harjoitusottelun Hertha Berliniä vastaan. Ottelun alku oli punaisille haastava, sillä joukkue joutui heti ensimmäisellä puoliajalla 2-0 takaa-ajoasemaan. Liverpool sai kuitenkin ottelun tasoitettua, mistä se saa osittain kiittää Mo Salahin taidokasta suoritusta.

Katso alta videolta Mo Salahin näppärä kantapääsyöttö Takumi Minaminolle, joka viimeisteli Liverpoolin tasoituksen.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä

Ottelussa nähtiin vielä kolme lisäosumaa tämän jälkeen – kaksi Hertha Berlinille ja yksi Liverpoolille. Harjoitusottelu päättyi siis Hertha Berlinin 4-3 voittoon. Liverpoolin kannalta, hienojen maalien lisäksi, ottelun yksi positiivisimmista asioista oli pelikentille paluun tehnyt Virgil Van Dijk.

Polvivamma piti miehen poissa viheriöltä noin yhdeksän kuukautta, mutta hollantilainen on viimein tehnyt kauan odotetun paluun. Van Dijk tuli peliin sisään vaihdosta noin 70 minuutin kohdalla ja pelasi ottelun viimeiset 20 minuuttia.

Myös pitkään poissa olleet Joe Gomez sekä Joel Matip ovat palanneet joukkueen vahvuuteen. Joukkueen loukkaantumishuolet näyttäisivätkin viimein olevan takanapäin ja se etenee kohti uutta kautta luottavaisin mielin.

Liverpool-manageri Jürgen Kloppin mielestä torstain harjoitusottelussa oli paljon hyvää, mutta saksalaismanageri löysi pelistä myös vielä parannettavaa ennen kauden alkua. Klopp kommentoi ottelua Liverpoolin kotisivuilla tyytyväisenä. Manageri oli erityisen tyytyväinen ottelun hienoihin maaleihin. Kentällä sijoittuminen ja tiiviinä joukkueena pelaaminen jätti kuitenkin vielä Kloppin mielestä parantamisen varaa.

Liverpool avaa Valioliigakautensa 14. elokuuta, kun se matkaa Teemu Pukin Norwichin vieraaksi Carrow roadille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga