Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenalin topparivahvistus sai sinettinsä – Englannin maajoukkuepuolustaja Gunnersiin

Ben White Arsenaliin
AOP

Valioliigan sarjakauden avaus lähestyy ja sarjajoukkueet pyrkivät vahvistamaan omia kokoonpanojaan. Niin teki myös Arsenal, kun aiemmin huhuttu Ben Whiten siirto Brightonista vahvistettiin perjantaina. Arsenal hankki Whiten 50 miljoona punnan eli noin 58 miljoonan euron siirtosummalla. 23- vuotias Englannin maajoukkuepelaaja solmi Arsenalin kanssa monivuotisen sopimuksen. Arsenalin manageri Mikel Arteta oli tyytyväinen siirron varmistumiseen.

– Ben oli meidän päätähtäin tänä kesänä ja on mahtavaa, että saimme siirron suoritettua, Arteta kertoi seuran verkkosivuilla.

– Ben on älykäs puolustaja, joka on hyvin luottavainen pallon kanssa ja hänen pelityylinsä sopii loistavasti meidän tapaamme.

Whiten jättisiirto jatkaa hänen uskomatonta matkaansa viimeisen viiden vuoden aikana. Hän siirtyi Brightoniin vuonna 2016 Southamptonista. Tämän jälkeen hän kävi lainalla alempien sarjatasojen Newportissa sekä Peterboroughssa ennen kun hän siirtyi Leedsiin, jossa hän voitti Mestaruussarjan 2019-2020 kaudella. Jo tällöin moni joukkue oli Whiten perässä, mukaan lukien Leeds, mutta hän päätti sopia uuden nelivuotisen sopimuksen Brightonin kanssa.

White on pelannut Englannin maajoukkueessa kaksi ystävyysottelua sekä oli mukana kesän EM- kisojen miehistössä, mutta peliaikaa ei vielä tullut. White on Arsenalin kolmas vahvistettu siirto tältä kesältä, kun aiemmin seuraan ovat saapuneet Albert Sambi Lokonga sekä Nuno Tavares.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset