Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Onko Manchester City luovuttanut Harry Kanen suhteen? – Katseet suunnattu jo seuraavaan toivehankintaan

Harry Kane ja Jack Grealish
AOP

Manchester City on havitellut Tottenhamin Harry Kanea jo kuukausien ajan. Spursin kapteeni Kane on tehnyt lähtöhaaveensa erittäin selväksi, mutta seura ei ole tähteään halukas myymään.

Kun Kanen hankita alkaa näytämään hetki hetkeltä yhä epätodennäköisemmältä, näyttäisi Valioliigan mestari City suunnanneen katseensa jo seuraavaan toivehankintaansa. City on silmäillyt Aston Villan ja Englannin maajoukkueen Jack Grealishia.

Cityn on kerrottu tehneenkin miehestä jo tarjouksenkin. Aston Villa on niin ikää ollut hieman haluton tähdestään luopumaan, mutta voisiko Valioliigahistorian suurin siirtosumma kääntää seuran pään. Muun muassa The Telegraph uutisoi Cityn tarjonneen Grealishista huimat 100 miljoonaa puntaa Aston Villalle.

Mikäli Aston Villa tarjouksen hyväksyisi, olisi se Manchester Cityn historian kallein pelaajahankinta. 100 miljoonaa puntaa olisi myös suurin summa, mitä englantilaisseura on pelaajasta ikinä maksanut.

Grealish on lomaillut Englannin EM-kisojen finaalitappion jälkeen ja miehen on määrä palata Aston Villan vahvuuteen ensi viikon alulla. Tuolloin saamme varmasti myös jo vastauksia siirtohuhuihin – olisiko Grealish valmis jättämään rakkaan seuransa Aston Villan?

Pep Guardiolan alaisuudessa Grealish pääsisi todella haastamaan jalkapallon suurseuroja niin Valioliigassa kuin Euroopassakin. Myös miehen palkka olisi mitä luultavammin taivaansinisissä huomattavasti korkeampi.

Cityn ja Grealishin neuvottelujen myötä, Kanen tulevaisuus on kuitenkin entistä enemmän auki. Englannin maajoukkueen kapteeni on itse ollut halukas Tottenhamista siirtymään muualle, mutta siirto alkaa näyttää kovin epätodennäköiseltä. Voisiko Spursin solmima jatkosopimus toisen Tottenham-tähden kanssa riittää pitämään Kanenkin seurassa?

Tottenham on lyönyt miehelle hurjan 160 miljoonan punnan hintalapun, eikä summaa ole kovinkaan moni seura valmis maksamaan. Kanella on sopimusta Tottenhamin kanssa vielä kolme vuotta jäljellä, joten seuralla ei ole myöskään mitään pakottavaa tarvetta myydä 28-vuotiasta tähteään vielä tässä vaiheessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset