Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Marcus Rashford sivuun useammaksi kuukauden olkapäävamman vuoksi

Marcus Rashford
AOP

Manchester Unitedin Marcus Rashford voi olla sivussa Valioliiga otteluista jopa lokakuulle edessä olevan olkapääleikkauksen vuoksi. Rashford on tehnyt päätöksen mennä leikkaukseen saadakseen pitkäaikaisen vammansa kuntoon. Lähteet kertovat, että 23- vuotias Rashford olisi halunnut mennä leikkaukseen heti kesän EM- kisojen jälkeen, mutta Manchester Unitedin managaeri Ole Gunnar Solskjaer ei suostunut ennen kuin lopullinen keskustelu on käyty siitä ”mikä on parasta hänelle ja seuralle”.

Nyt seura on kuitenkin antanut Rashfordille luvan leikkaukseen.

– Marcuksen, managerin ja seuran lääkintähenkilökunnan keskustelun jälkeen, on päätetty, että Marcus menee leikkaukseen pikimmiten saadakseen olkapäävammansa kuntoon. Hän tulee keskittymään toipumiseen ja palaamiseen niin pian kuin mahdollista, seura kertoi tiedotteessaan.

Rashford kertoi kärsineensä vammasta jo viime kauden loppupuoliskolla. Hän ei kuitenkaan halunnut jättää joukkuetta kesken kauden ja täten vaarantaa EM-kisavalintaansa.

Unitedin kausi alkaa Leedsia vastaan elokuun 14. päivä. Näillä näkymin Rashfordin paluu tapahtuu aikaisintaan lokakuussa, joten englannin maajoukkuepelaajalla jää useampi Valioliigaottelu sekä näillä näkymin viisi Englannin MM- karsintaottelua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga