Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Internazionale hylännyt kaksi Chelsean tarjousta Romelu Lukakusta – Mies näyttää jäävän Milanoon

Romelu Lukaku näyttää jäävän Internazionaleen
AOP

Internazionalen hyökkääjän Romelu Lukakun 28, kerrotaan olevan tyytyväinen elämäänsä Milanossa, sekä edustavan päättyneellä kaudella Italian mestaruuden voittanutta joukkuetta, myös ensi kaudella.

Belgialaisen loistavat otteet Nerazzurrin paidassa ovat herättäneet keskustelua miehen mahdollisesta paluusta Englantiin, ja vahvimmin järkälemäisen kärkipelaajan perässä on ollut Chelsea. Internazionalen kerrotaan torjuneen jo kaksi kertaa lontoolaisseuran lähentelyt, eikä joukkueen näin ollen ole uskottu olevan valmis luopumaan kultakimpaleestaan ilman tähtitieellistä tarjousta.

Vuonna 2015 Chelseasta Evertoniin siirtynyt Lukaku, on ottanut valtavasti kehitysaskelia urallaan ja on joutunut pettymysten kautta kasvamaan myös henkisesti. Kovan profiilin hankintana Manchester Unitediin Evertonista vuonna 2017 hankittu Lukaku, saapui täyttämään Zlatan Ibrahimovicin saappaita, mutta todella lupaavasta alusta huolimatta, mies kadotti parhaimman pelivireensä.

José Mourinhon saatua lähtöpassit Unitedin valmentajan paikalta, Lukaku ei onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa joukkueen avauksessa, uuden päävalmentajan, Ole Gunnar Solskjærin alaisuudessa.

Siirto Italiaan oli miehen kannalta jälkikäteen ajateltuna loistava ratkaisu, josta osoituksena päättyneellä kaudella voitettu Scudetto. Lukaku ei ole maailman taitavin pelaaja, mutta mies on niin nopea, sekä fyysisesti lähes omaa luokkaansa, että hän pystyy jokaisessa pelaamassaan ottelussa pääsemään vaarallisille maalintekopaikoille.

Internazionalen viime kaudella suosima pelitapa sopi täydellisesti Lukakulle, joka pääsi käyttämään parhaita ominaisuuksiaan. Belgialainen myös järjesteli tukun maalipaikkoja joukkuetovereilleen, ja varsinkin yhteispeli argentiinalaisen Lautaro Martínezin kanssa oli pelottavan tehokasta.

Internazionalen uuden päävalmentajan Filippo Inzaghin, kerrotaan myös arvostavan Lukakua todella paljon, ja haluavan pitää mies Giuseppe Meazzalla. Jos mitään todella yllättävää ei lähipäivinä tapahdu, on todennäköistä että Italiassa elämäänsä tyytyväinen Lukaku, nähdään myös ensi kaudella Nerazzurrin paidassa.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A