Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Jättääkö Héctor Bellerin Arsenalin? Internazionale kiinnostunut hankkimaan miehen lainasiirrolla

Hector Bellerin
AOP

Arsenalin oikea laitapuolustaja Héctor Bellerin, saattaa olla lähdössä muihin maisemiin Lontoosta. Useista loukkaantumisista urallaan kärsinyt espanjalainen on edelleen terveenä ollessaan tärkeä osa tykkimiesten puolustusta, joten tähän asti on uskottu, että mies lähtee seurasta vain jos hänestä tarjotaan riittävän suuri siirtosumma.

Bellerin 26, on urallaan siinä pisteessä, että maisemanvaihdos ja puhtaalta pöydältä aloittaminen saattaisi olla järkevää niin pelaajan, kuin myös Arsenalin kannalta. Miehen kannalta ajateltuna maisemanvaihdos ja kenties siirto voittavaan joukkueeseen voisi tehdä ihmeitä, ja Arsenal voisi mahdollisella siirtokorvauksella hankkia hänelle laadukkaan korvaajan.

Football Italian mukaan Internazionale olisi kiinnostunut hankkimaan tuulennopea Bellerin lainasiirrolla riveihinsä, johon sisältyisi mahdollinen osto-optio. Arsenalin on tähän asti kerrottu hylänneen kaikki paitsi pysyvät siirtotarjoukset miehestä, mutta nyt Gunnersin on uutisoitu näyttäneen vihreää valoa myös lainatarjoukselle, ja myös pelaajan itsensä, on mainittu olevan kiinnostunut siirtymään Milanoon, sekä tutustumaan italialaiseen jalkapalloon.

Kaikkein viisainta Arsenalin kannalta olisi sisällyttää sopimukseen pakollinen osto-optio lainan jälkeen, jolloin se minimoisi riskin siitä, että Bellerin loukkaantuu jälleen lainasopimuksensa aikana ja on pakotettu palaamaan Lontooseen, jolloin Arsenal olisi vastuussa miehen palkanmaksusta. Varsinkin jos miehelle olisi jo hankittu korvaaja jolle pitäisi myös maksaa palkkaa ilman Bellerinistä saatua siirtokorvausta.

Barcelonan legendaarisen juniorimyllyn La Masian tuotos Bellerin, on pelannut koko ammattilaisuransa yhtä lainajaksoa lukuunottamatta tykkimiesten riveissä ja on ollut joukkueen kantavia voimia, mutta nyt miehen lähtö näyttää todennäköiseltä, varsinkin jos sopimukseen saadaan mukaan velvoittava osto-optio.

Lähde: Caught Offside

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga