Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Donny van de Beek haluaa nousta avainpelaajaksi ManU:ssa – Löytyykö miehelle luottoa Solskjærin ryhmityksessä?

Donny van de Beek haluaa nousta avainpelaajaksi ManU:ssa - Löytyykö miehelle luottoa Solskjærin ryhmityksessä?
AOP

Manchester United hankki Donny van de Beekin Ajaxista kovin odotuksin viime kesän siirtoikkunassa. Hollannin maajoukkuemiehestä maksettiin 35 miljoonaa puntaa, ja sitä pidettiin loistavana kauppana Unitedin kannalta, miehen osoitettua kykynsä aiemmin Amsterdamissa.

Ensimmäinen kausi uudessa joukkueessa ei kuitenkaan vastannut odotuksia, miehen jouduttua tyytymään erittäin pieneen rooliin Old Traffordilla. Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjærilta ei luottamusta juuri herunut, van de Beekin esiintyessä 19 Valioliigaottelussa, pelaten vain kolmessa pelissä täydet minuutit.

Siirtoikkunan ollessa jälleen avoinna, on van de Beekin nimi ollut vähemmän yllättäen puheenaiheena. Miestä on yhdistetty viime aikoina Arsenaliin, sekä vanhaan joukkueeseensa Ajaxiin. Hollantilaisen itse on kuitenkin kerrottu haluavan jatkaa Unitedissa, ja tavoittelevan ensi kaudella avainpelaajan roolia joukkueen keskikentällä.

Miehen jouduttua jättämään kesän EM-kilpailut väliin harmittavan loukkaantumisen takia, on hänen vammasta toivuttuaan kerrottu panostaneen fyysiseen harjoitteluun, saadakseen lisää lihasmassaa. Hänen on uutisoitu treenanneen ahkerasti Amsterdamissa, United kuntovalmennuksen avustuksella, saadakseen fysiikkansa Englannin kenttien vaatimalle tasolle ja ollakseen kaksinkamppailuvalmiimpi.

Viime kaudella otteissa näkyi pienoinen epävarmuus pallollisena, kun miehen ratkaisut paineistetuksi joutuessaan olivan hieman hätäisiä. On toki muistettava, että peliminuutit huomioiden tämä on täysin luonnollista nuorelle pelaajalle, joka haluaa välttää isojen virheiden tekemisen, ollessaan joukkueen uutena hankintana suurennuslasin alla.

ManU:n ensikauden keskikenttäryhmitys riippuu tietysti vielä monesta asiasta, mutta on hyvä asia joukkueen kilpailutilanteen kannalta, että van de Beek haluaa ottaa kehitysaskelia päästäkseen avauskokoonpanoon.

Jatkuvasti siirtohuhuissa olevan Paul Pogban tilanne varmasti vaikuttaa paljon myös van de Beekin asemaan joukkueen nokkimisjärjestyksessä, mutta on odotettavissa, että mies saa tulevalla kaudella uuden tilaisuuden joukkueen mukana.

Ikää hollantilaisella on kuitenkin vasta 24 vuotta, joten parhaat pelivuodet ovat luultavasti vielä edessä. Mahdollisuuden saadessaan miehen on oltava valmis vastaamaan haasteeseen, koska montaa tilaisuutta näyttää kuuluvansa avaukseen ei Unitedin kaltaisessa seurassa anneta.

Lähde: 101 Great Goals

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga