Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal-manageri Mikel Arteta paljasti joukkueen tähden tulevaisuuden – ”Hän jatkaa kanssamme”

Granit Xhaka
AOP

Arsenalin manageri Mikel Arteta on vahvistanut Granit Xhakan jatkavan seurassa ensi kaudella. Miestä on viety ahkerasti viime aikoina muualle, mutta Sveitsin maajoukkuemies jatkaa näillä näkymin lontoolaisseurassa.

28-vuotiasta Xhakaa on yhdistetty viime aikoina erityisesti Jose Mourihon luotsaamaan AS Romaan, mutta siirto Italiaan näyttää nyt epätodennäköiseltä.

Arsenal pelasi sunnuntaina harjoitusottelun paikallisvastustajaansa Chelseaa vastaan. Xhaka iski ottelussa Gunnersin kannalta tärkeän tasoituksen. Chelsea oli kuitenkin lopulta uuteen Valioliigakauteen valmistavassa harjoitusottelussa lukemin 2-1 parempi.

Independent julkaisi Arsenal manageri Artetan kommentit harjoitusottelun jälkeen: ”Granit tulee jatkamaan kanssamme. Hän on yksi joukkueemme avainpelaajista.” Arteta uskoo myös Xhakan esitysten perusteella, että myös mies itse haluaa jatkaa Arsenalissa ja taistella paikasta avauskokoonpanossa.

Uuden Valioliigakauden avaus häilyy vain parin viikon päässä ja Arsenal saikin sitä ajatellen pahoja uutisia sunnuntain harjoitusottelussa. Joukkueen keskikenttäpelaaja Thomas Partey kärsi kaksinkamppailutilanteessa nilkkavamman, joka näyttäisi mahdollisesti vakavalta.

”Keskustelin juuri lääkärin kanssa. Hän kuvaa nilkan huomenna, mutta tällä hetkellä tilanne vaikuttaisi melko pahalta.” Arsenalin kauden alun kannalta uutiset ovat erittäin huonoja. Valioliigakauden avaus kun odottaa vain vajaan kahden viikon päässä.

Arsenal pelaa vielä yhden harjoitusottelun elokuun alussa ennen uutta Valioliigakauttaan. Luvassa on toinen lontoon derby, kun Gunners saa vastaansa pohjois-Lontoon paikallisvastustajansa Tottenhamin elokuun 8. päivä. Valioliigakauden Arsenal avaa elokuun 14. päivä, kun se matkaa sarjanousija Brentfordin vieraaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga