Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Bayern Münchenin valmentaja Julian Nagelsmannilta Manchester Unitedin kannalta huonoja uutisia

Julian Nagelsmann
AOP

Manchester United on havitellut Bayern Münchenin Leon Goretzkaa vahvistamaan omaa keskikenttäänsä. Bundesliigan mestari ei kuitenkaan miestä olisi halukas myymään. Bayern-manageri Julian Nagelsmann tarjoili tilanteeseen oman näkemyksensä viikonloppuna.

Useat lähteet ovat kertoneet Manchester Unitedin valmistelevan tarjousta 26-vuotiaasta Goretzkasta, jonka sopimus saksalaisseurassa päättyy ensi kesänä. Mies ei ole solminut Bayern Münchenin kanssa vielä jatkosopimusta, joten saksalaisen tulevaisuus odottaa käännöskohdassa.

Bayernin uusi valmentaja Julian Nagelsmann kommentoi Saksan maajoukkuepelaajan sopimustilannetta uutissivusto Goalille: ”En ole mukana neuvotteluissa niin, että minulla olisi asiasta päivittäin uutta sanottavaa. Pysyn näiden asioiden ulkopuolella.”

”Tietysti olen kuitenkin jutellut hänen kanssaan ja kertonut suunnitelmistani hänen varalleen. Olen kertonut hänelle, että olisin iloinen, mikäli hän jatkosopimuksen allekirjoittaisi ja olen myös luottavainen, että niin käy. Sopimusasioihin liittyy kuitenkin aina monia eri asioita.”

”Keskityn tilanteessa urheilulliseen puoleen ja pyrin näyttämään hänelle, että hän voisi mahdollisesti olla yksi maailman vaarallisimmista keskikenttäpelaajista. Hänellä on siihen potentiaalia sekä tilaa kehittyä.”

Mikäi Goretzka laittaa sopimusasiassa mustaa valkoiselle tulevina viikkoina, lopettaisi se Manchester Unitedin haaveet miehen saamisesta. United tarvitsisi mitä luultavammin saksalaiselta itseltään selkeän ilmoituksen lähtöhaluistaan, jotta Bayern harkitsisi miehen myymistä. Tällä hetkellä kuitenkin vaikuttaa siltä, että Bundesliigan mestari uskoo miehen haluavan jatkaa seurassa.

Eikä Goretzkalla välttämättä ole syytä Bayernista lähteäkään. Hän on 26-vuotiaana uransa huipulla ja säännöllisesti osa Bayernin avauskokoonpanoa. Nagelsmann lähtee ehdottomasti hakemaan jatkoa Bayernin Bundeliigan mestaruusputkelle ja toivoo nostavansa pokaaleja heti ensimmäisellä kaudellaan joukkueen peräsimessä.

Manchester United kääntää mitä luultavammin katseensa toisaalle, jos ja kun Goretzkan hankinta ei näytä todennäköiseltä. Euroopan kentiltä löytyy useampia hyviä vaihtoehtoja punaisten keskikentälle korvaamaan Paul Pogbaa, mikäli tämä jättää seuran.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset