Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Harry Kane jätti Tottenhamin harjoitukset väliin – Liittyykö mies pelaajien joukkoon, jotka ovat yrittäneet pakottaa siirtoaan uuteen joukkueeseen?

Harry Kane
AOP

Harry Kane ei ilmaantunut tänään aamulla järjestettyihin Tottenhamin harjoituksiin ja miehen uskotaan toimineen tarkoituksella vastoin seuran sääntöjä, pakottaakseen Spursin päästämään hänet muihin maisemiin ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Tänään järjestetyt treenit olisivat olleet ensimmäiset Kanen osalta EM-turnauksen jälkeen, mutta miestä ei näkynyt paikalla.

Kane ei suinkaan ole ainoa pelaaja, jonka on uskottu vuosien varrella omilla toimillaan yrittäneen vauhdittaa siirtoaan uuteen joukkueeseen. Daily Star on koonnut listan pelaajista jotka ovat ajautuneet joukkueissaan hankaluuksiin, rikkoessaan yhteisiä sääntöjä.

Carlos Tévez siirtyi suuren kohun saattelemana Manchester Cityyn vuonna 2009 paikalliskilpailija Manchester Unitedista, mutta ongelmapelaajan maineessa oleva argentiinalainen ajautui vaikeuksiin myös uudessa joukkueessaan. Mestarien liigan ottelussa Bayern Müncheniä vastaan, mies ei suostunut tulemaan kentälle, päävalmentaja Roberto Mancinin kehotuksista huolimatta. Tévezin kerrottiin olleen kiinnostunut siirtymään AC Milaniin, mutta City ei tähän suostunut ja sakotti argentiinalaista tämän käytöksestä. Lopulta mies myönsi tappionsa ja oli ennen pitkää jälleen joukkueen vahvuudessa.

Chelseassa pelanneen William Gallasin kerrottiin uhanneen tehdä tarkoituksella omia maaleja, jos hänet valitaan pelaavaan kokoonpanoon Manchester Cityä vastaan pelatussa ottelussa vuonna 2006. Miehen itse on kuitenkin kerrottu olleen tyrmistynyt esitetyistä väitteistä, mutta joka tapauksessa mies jatkoi kyseisellä kaudella matkaansa Arsenalin riveihin.

Lionel Messi jätti viime vuonna Barcelonan harjoituksia väliin jolloin näytti vahvasti siltä, että mies oli pelannut viimeisen kautensa Kataloniassa. Messin sopimuksessa kerrottiin olleen pykälä, joka mahdollistaisi miehen siirtymisen kauden päättymisen jälkeen muualle. Barcelonan mukaan kyseessä olevaan pykälään sisältyi kuitenkin myös päivämäärä joka oli umpeutunut, joten taituri oli käytännössä pakotettu jatkamaan Barcelonassa. Tapaus sai Espanjassa valtavat mittasuhteet, ja joukkueen tähtipelaajan kohtelu herätti voimakasta kritiikkiä seurajohtoa kohtaan.

Didier Lamkel Zé vei kiukuttelunsa joukkuettaan kohtaan uudelle tasolle, kun hän pelatessaan Belgian liigan Royal Antwerpissa, ilmestyi harjoituksiin paikalliskilpailija Anderlechtin paidassa. Miehen uutisoitiin haluavan siirron Panathinaikokseen, ja uskoi toimintansa auttavan asiassa. Siirto ei kuitenkaan koskaan toteutunut ja mies joutui pahoittelemaan käytöstään.

Peter Odemwingie otti myös ohjat omiin käsiinsä ja ilmeistyi Queen’s Park Rangersin harjoituskeskukselle neuvotellakseen siirrostaan joukkueeseen, edustaessaan West Bromwich Albionia. Oma-aloitteisuus ei kuitenkaan tuonut miehen toivomaa lopputulosta, ja hänen oli palattava häntä koipien välissä West Bromin vahvuuteen.

Lähde: Daily Star

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset