Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Liittyykö Atalantan Cristian Romero Tottenhamiin? – Spurs kaipaa vielä vahvistuksia

Cristian Romero
AOP

Tottenham Hotspurin kerrotaan viimeistelevän Argentiinan maajoukkuepelaajan Cristian Romeron siirtoa Atalantasta Pohjois-Lontooseen. Football.Londonin mukaan diili astuu voimaan heti, kun italialaisjoukkue on saanut hankittua miehelle korvaajan.

Tottenham on metsästänyt siirtomarkkinoilla uutta keskuspuolustajaa ja viime vuonna Serie A:n parhaaksi puolustajaksi valittu Romero 23, olisi joukkueelle kovan luokan vahvistus. Copa American Argentiinan paidassa voittaneen Romeron siirtosumman on arveltu olevan 42,7 miljoonaa puntaa, mutta joukkueitten on vielä päästävä sopuun siirron yksityiskohdista.

Vain yhden kauden bergamolaisseuraa edustaneen topparin kerrotaan olevan innoissaan mahdollisesta maisemanvaihdoksesta, ja hyväksyneen sopimuksen henkilökohtaiset ehdot. Tottenhamissa pelaa miehen hyvä ystävä ja joukkuetoveri Argentiinan maajoukkueesta, Giovani Lo Celso, joten myös tämä saattaa vaikuttaa Romeron siirtohaluihin.

Romero on Juventuksen sopimuspelaaja, jolla on lainasopimusta jäljellä Atalantan kanssa ensi vuoden kesäkuulle asti, mutta tämän ei uskota aiheuttavan ongelmia Tottenhamille. Vakuuttavan nousun Euroopan huipulle tehneen Atalantan uutisoidaan tavoittelevan ainakin Juventuksen Merih Demiralia, sekä Lillen Sven Botmania paikkaamaan argentiinalaisen mahdollisesti jättämää aukkoa.

Bergamon ylpeys pelaa tyylikästä, katsojaystävällistä jalkapalloa, hyökäten aggressiiivisesti ja ennakkoluulottomasti. Jos Romeron siirto tapahtuu, on se pelillinen isku Atalantan puolustukselle, mutta seuran mentaliteetti on niin hyökkäysvoittoinen, ettei miehen mahdollinen lähtö tule luultavasti joukkueen kokonaisvaltaisessa pelaamisessa suuremmin näkymään. Varsinkin jos miehelle löytyy mitat täyttävä korvaaja.

On myös hienoa, että jos pelaaja itse haluaa lähteä, Atalanta ei aio pitää miestä väkisin riveissään. Tottenham kaipaa puolustuslinjaansa vahvistusta, Toby Alderweireldin lähdettyä Al-Duhailiin viime viikolla, ja muutenkin joukkueen pakka vaikuttaa hieman ohuelta taistelemaan Valioliigan kärkisijoista.

Joukkueen puheenjohtaja Daniel Levy, haluaa varmasti antaa uudelle päävalmentajalle Nuno Espírito Santolle parhaimmat työkalut menestyä joukkueen peräsimessä, joten on luultavaa, että Spurs kärkkyy vielä vahvistuksia muillekkin pelipaikoille. Etenkin jos seura päästää Harry Kanen lähtemään.

Lähde: Inside Futbol

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset