Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Joshua Kimmich jäämässä Bayern Müncheniin – Roima palkankorotus luvassa

Joshua Kimmich
AOP

Bayern Münchenin keskikenttäpelaaja Joshua Kimmich,26, on Bildin mukaan solminut seuran kanssa vuoteen 2026 saakka kattavan sopimuksen, jonka kerrotaan kaksinkertaistavan miehen ansiot.

Kimmich on todella monikäyttöinen pelaaja, joka pystyy operoimaan niin laitapuolustajana, kuin myös keskikentän pohjalla. Liityttyään nykyiseen seuraansa vuonna 2015, saksalainen on ollut yksi joukkueensa tasaisimmista suorittajista, hänen pelatessaan todella korkealla tasolla kaudesta toiseen.

Kimmich on ollut tärkeä palanen ja osa seuransa viime vuosien menestystä. Päättyneellä kaudella jälleen takuuvarmasti esiintynyt mies iski 5 maalia ja antoi 14 maalisyöttöä, kaikki kilpailut huomioiden. Hänen nykyinen sopimuksensa oli umpeutumassa vuonna 2023 ja nyt solmittu uusi kontrahti päättää spekulaatiot siitä, että mies olisi ollut siirtymässä muihin maisemiin kahden vuoden kuluttua.

Miehen kerrotaan tällä hetkellä tienaavan 10 miljoonaa euroa kaudessa, mutta kunhan uusi sopimus allekirjoitetaan, vuositulot tuplaantuvat. Näin ollen hänestä tulee yksi Bayernin parhaiten palkatuista pelaajista, Manuel Neuerin ja Tomas Müllerin ohella, maalitykki Robert Lewandowskin ollessa yksinoikeudella seuran palkkakuningas.

Bayern on pelasi viime kaudella yleensä kahden miehen keskikentällä, jossa Kimmich ja Leon Goretzka täydensivät loistavasti toisiaan. Manchester Unitedin on uutisoitu olevan kiinnostunut nappaamaan jälkimmäinen keskikentän ankkureista riveihinsä, mutta kuten futisfani.com uutisoi, saksalaisjätin tuore päävalmentaja, Julian Nagelsmann, haluaa pitää myös Goretzkan riveissään. Bayernin pelaaminen on ollut niin vakuuttavalla tasolla viime vuosina, ettei sillä ole mitään syytä luopua avainpelaajistaan.

Lähde: 90min

Otsikko muokattu klo: 20:21

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga