Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Tottenhamin tuore manageri ei ole valmis luopumaan Harry Kanesta – ”Odotan pääseväni puhumaan…”

Nuno Espirito Santo aloittaa Tottenhamin peräsimessä
AOP

Tottenham Hotspursin tuore manageri, portugalilainen Nuno Espirito Santo haluaa päästä keskustelemaan Harry Kanen kanssa tämän tulevaisuudesta seurassa. Vielä toive ole toteutunut, sillä Kane ei ole palannut Tottenhamin harjoituksiin vaikka valioliigakausi on alkamaisillaan.

Kane ei ole palannut harjoituksiin kesän EM- kisojen finaalipettymyksen jälkeen. Spursin odotetaan rankaisevan Kanea hänen poissaolostaan, vaikka huhujen mukaan 28- vuotiaalla tähtipelaajalla olisi mielestään ollut herrasmiessopimus seuran puheenjohtaja Daniel Levyn kanssa siitä, että hänet tullaan myymään tämän kesän aikana. Spursin tilanne on kuitenkin ennallaan eikä heillä ole mitään mielenkiintoa myydä pelaajaa.

– Odotan pääseväni puhumaan Harryn kanssa pian. Minulla ei ole ollut vielä mahdollisuutta. Meidän täytyy ensin selvittää ongelmat keskenämme, sitten kerron teille, Nuno totesi toimittajille 2-2 päättyneen Chelsea harjoitusottelun jälkeen.

Spursin valmentaja odottaa jos innolla Valioliigakautta ja sen alkua Manchester Citya vastaan elokuun 15. päivänä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga