Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Saako Chelsea sittenkin haluamansa? – Romelu Lukaku ilmoitti lähtöhalunsa

Romelu Lukaku
AOP

Chelsea on havitellut vimmatusti Internazionalen Romelu Lukakua. Serie A:n mestari ei kuitenkaan miestä ole toistaiseksi ollut halukas myymään – se on hylännyt lontoolaisseuran tekemän tarjouksen jo kahdesti.

Sky Sports raportoi kuitenkin keskiviikkona Lukakun toivoneen Interin hyväksyvän tarjouksen, mikäli Chelsea tarjoaa riittävän suurta summaa. Chelsean mahdollisuudet belgialaisen palauttamiseen Stamford Bridgelle paranivat siis kertaheitolla suuresti.

Lukaku vietti kolme vuotta vuosina 2011-2014 Chelseassa nuorena miehenä, mutta siirtyi Evertoniin pelattuaan sinisten paidassa vain 15 ottelua. Belgialainen kävi lähellä paluuta Stamford Bridgelle jo vuonna 2017, mutta mies päätti tuolloin siirtyä Manchester Unitedin riveihin.

Ura Unitedissa ei kuitenkaan auennut toivotulla tavalla, eikä paikkaa Ole Gunnar Solskjaerin miehistössä tuntunut löytyvän. Mies siirtyi siis Inter Milaniin kaksi vuotta sitten noin 73 miljoonan punnan siirtosummalla. Lukaku oli avainasemassa viime kaudella joukkueen voittaessa Italian mestaruuden.

Lukakun siirto Chelseaan saattaisi käynnistää suuremmankin pelaajien siirron ketjureaktion. Chelsea on halukas myymään kasvattinsa Tammy Abrahamin, joka on Thomas Tuchelin alaisuudessa jäänyt selkeään sivustaseuraajan rooliin. Atalanta voisi olla halukas Abrahamin ostamaan, mutta vain mikäli Inter myy Lukakun. Se uskoo nimittäin Interin tekevän tarjouksen Duván Zapatasta, mikäli se menettää belgialaisen. Mahdollisia siirtokuvioita spekuloi jalkapallosiirtoihin erikoistunut journalisti Fabrizio Romano twitterissään.

Belgialaisen siirrosta riippuu siis paljon. Chelsea jatkaa varmasti vielä miehen havittelua, sillä se saattaa siirron myötä iskeä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Epäselvää on kuitenkaan, paljonko Chelsean tulisi Lukakusta tarjota, jottei Inter voisi tarjouksesta kieltäytyä. Interin on huhuttu olevan mahdollisesti valmis hyväksymään Chelsealta noin 94 miljoonan punnan tarjouksen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset