Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Nathaniel Clyne jatkosopimukseen Crystal Palacen kanssa – ’’On hienoa saada jatkaa pelaamista täällä.’’

Nathaniel Clyne jatkaa Palacessa
AOP

Crystal Palace on tehnyt vuoden jatkosopimuksen puolustaja Nathaniel Clynen kanssa. Miehen edellinen sopimus päättyi kesäkuun lopulla, mutta hän jatkoi harjoittelua joukkueen mukana sopimuksen umpeutumisesta huolimatta.

Clynellä on vahvat siteet Palaceen, jossa hän debytoi jo vuonna 2008. Neljän vuoden jälkeen matka jatkui Southamptoniin, josta hän lähti vuonna 2015 unelmasiirrolla Liverpooliin. Anfieldillä miehen otteet ihastuttivat punaisten kannattajia, mutta hänen kärsittyään vakavista loukkaantumisista, oli jälleen aika vaihtaa maisemaa.

Vuoden 2019 tammikuussa mies siirtyi Bournemouthin riveihin, mutta palasi viime kaudeksi Palaceen, ja ehti pelata 13 Valioliigaottelua. ’’Liityttyäni nuorena pelaajana Crystal Palacen riveihin, tiedän hyvin, kuinka paljon merkitsee pukea ylleen tämän joukkueen pelipaita. Olen iloinen palatessani takaisin ja voidessani jälleen edustaa seuran värejä,’’ mies kertoi.

’’On hienoa saada jatkaa pelaamista täällä ja olla mukana uuden valmentajan alaisuudessa. Nyt odotan päästä pelaamaan täyden kotiyleisön edessä,’’ hän jatkoi.

Myös seuran puheenjohtaja Steve Parish, oli tyytyväinen Clynen jatkosopimuksen synnyttyä. ’’Nathaniel tuntee tämän seuran hyvin, ja oli pelaajana erittäin tärkeä osa joukkuetta viime kaudella. Hän päätti jatkaa täällä seuran kannalta tärkeällä hetkellä, kun tavoitteemme on löytää tasapaino, joukkueen nuoruuden ja kokemuksen välillä.’’

Palace tiedotti myös, että walesilainen Osian Roberts, toimii tulevana kautena päävalmentaja Patrick Vieiran apuvalmentajana. Vuosina 2015-2019, mies toimi samassa roolissa, kun Chris Coleman oli Palacen päävalmentaja. Myös Walesin nuorisomaajoukkueita valmentaneen Robertsin edellinen pesti oli Marokon maajoukkueen taustaryhmässä.

Lähde: Sky Sports

Otsikkoa muokattu klo: 23:43

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga