Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenal ja Tottenham kilpailevat Bolognan puolustajasta – Nähdäänkö Tomiyasu ensi kaudella Valioliigassa?

Arsenal ja Tottenham ovat kilpajuoksussa Tomiyasusta
AOP

Arsenalin on uutisoitu kilpailevan Tottenhamin kanssa Bolognan keskuspuolustaja Takehiro Tomiyasusta. Japanin maajoukkuemies oli mukana Tokion olympialaisissa, joista joukkue poistui ilman mitalia, häviten pronssiottelun Meksikolle.

Heinäkuun alussa Tottenhamin kerrottiin tehneen tarjouksen topparista, mutta siirtosummasta ei päästy sopuun, joten mies jäi Italiaan. Seurojen kuitenkin uutisoitiin jatkavan neuvotteluja päästäkseen yhteisymmärrykseen, jotta siirto voisi toteutua.

Nyt kuitenkin myös Arsenalin kerrotaan heittäneen lusikkansa soppaan, viedäkseen Tomiyasu Spursin nenän edestä. Tykkimiehet hankkivat jo aiemmin Ben Whiten Brightonista vahvistamaan joukkueen puolustusta, mutta päävalmentaja Mikel Artetan kerrotaan iskeneen silmänsä myös Tomiyasuun.

Miehen edustajien kerrotaan epätoivoisesti koettavan järjestää japanilaisen siirto Valioliigaan, ennen tämän siirtoikkunan sulkeutumista. Bologna on kaukana Serie A:n parhaista joukkueista, jääden päättyneellä kaudella sijalle 12. Tomiyasu,22, on nuori ja lupaava pelaaja, joka varmasti haluaa todistaa kykynsä vahvemmassa joukkueessa.

Molemmat lontoolaisseurat pelaavat myös todennäköisesti tulevina kausina Euroopan kentillä, joka ei Bolognassa ilman tuntuvia hankintoja onnistu. On mielenkiintoista nähdä mitä miehen kohdalla tapahtuu ja kumpi Pohjois-Lontoon joukkueista vie pidemmän korren, jos siirto Englantiin toteutuu.

Myös Valioliigan markkina-arvon kannalta kaupan toteutuminen saattaisi olla hyvä asia, ja japanilaisen saapuminen toisi lisää näkyvyyttä sarjalle. Viime kaudella mies teki topparin tontilta 2 maalia 31 pelissä ja hänen takuuvarma puolustuspelaamisensa herätti huomiota. Siirron toteutuessa, Englannin kentille sopeutuminen saattaa kuitenkin luonnollisesti ottaa aikansa. Taitojensa puolesta Tomiyasulla on kuitenkin kaikki edellytykset nousta avainpuolustajaksi, myös Valioliigassa.

Lähde: Football365

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset