Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

MLS-joukkue Atlanta United kaappasi Luiz Araújon – Ranskan mestaruuden voittanut brasilialainen vaihtaa maisemaa

Ranskan mestaruuden voittanut Araújo siirtyy Yhdysvaltoihin
AOP

MLS-joukkue Atlanta United on päätynyt sopimukseen Lillen hyökkääjän, Luiz Araújon kanssa. 25-vuotias brasilialainen auttoi Lilleä voittamaan päättyneellä kaudella Ranskan mestaruuden, ja ehti edustaa seuraa neljä vuotta. Mies liittyy uuden joukkueensa mukaan heti, kun hänen viisuminsa astuu voimaan.

Atlanta Unitedin varapuheenjohtaja ja tekninen johtaja, Carlos Bocanegra oli mielissään, Araújon allekirjoitettua sopimuksen. ’’Araújo on pelaaja, jolla on voittava mentaliteetti, ja hän saapuu joukkueeseemme korkeatasoisen sarjan mestarina. Hänellä on kokemusta tärkeistä otteluista, hänen pelattuaan Mestarien liigaa ja Eurooppa liigaa. Odotamme hänen tekevän positiivisen vaikutuksen joukkueemme pelaamiseen,’’ Bocanegra totesi.

Araújo siirtyi kotimaansa liigasta Euroopan kentille vuonna 2017, ja ehti edustaa neljän vuoden ajan Lilleä. Yhteensä 138 ottelussa mies iski 18 maalia ja antoi 18 maalisyöttöä.

Araújon saapuminen Atlantaan, on joukkueen kannalta tervetullut asia. Seura on itäisessä konferenssissa vasta 11 sijalla, ja vaarassa jäädä pudotuspelien ulkopuolelle toisen kerran peräkkäin.

17 ottelusta on tullut saaliiksi vaatimattomat 15 pistettä, ja joukkue kaipaa kipeästi piristysruisketta. Vain 18 tehtyä maalia kertoo karua kieltä joukkueen pelaamisen tasosta. Heinäkuussa argentiinalaislegenda, Gabriel Heinze, sai väistyä päävalmentajan paikalta.Hänen paikalleen nousi apuvalmentaja, Rob Valentino, joka on väliaikaisesti vastuussa, siihen asti kunnes uusi valmentaja löytyy.

Araújolla on ikänsä puolesta vielä pelivuosia jäljellä ja vaikka MLS ei ole Euroopan top 6 liigojen tasolla, voi siirto toimia ponnahduslautana hänen urallaan. Toki sarjan taso on nosteessa, joten jos mies viihtyy hyvin tulevassa kotikaupungissaan, ja peli kulkee, saattaa kyseessä olla pysyvä ratkaisu.

Lähde: MLSsoccer.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset