Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Riittääkö Manchester Cityn paukut vielä yhden supertähden hankintaan? – Guardiola myönsi: ”olemme kiinnostuneita”

Pep Guardiola

Manchester City törsäsi juuri noin 100 miljoonaa puntaa sopimukseen, jolla se toi englantilaistähden Jack Grealishin riveihinsä Aston Villasta. Grealishista tuli siirron myötä kaikkien aikojen kallein englantilaispelaaja.

City työsti Gralishin siirtoa pidemmän aikaa ja se oli seuran pääkohde kesän siirtoikkunan aikaan. Resursseja ja rahaa siirtoon laitettiin paljon, mutta olisiko seuralla vielä takataskussaan varaa ja haluja yhden supertähden siirtoon?

City-manageri Pep Guardiola avasi seuran siirtotilannetta seuran twitterr-tilillä ja pohti Harry Kanen tai Lionel Messin mahdollisia siirtoja.

”Harry Kane on poikkeuksellinen ja erinomainen pelaaja, siitä ei ole epäilystäkään. Olemme hänestä kiinnostuneita, mutta hän on Tottenham pelaaja. Jos he haluavat myydä, niin sitten yritämme.”

”Hän pelaa Tottenhamissa. Jos Tottenham ei ole valmis miehen siirrosta neuvottelemaan, niin se siitä. Mikäli he kuitenkin olisivat valmiita neuvotteluihin, olisivat varmasti kaikki maailman kärkiseurat Kanen kannoilla, myös Manchester City.”

Messin ja Barcelonan teiden eroaminen tuli Guardiolalle koko jalkapallomaailman tavoin yllätyksenä. ”Niin kuin kaikille muillekin, myös minulle uutinen Messistä tuli yllätyksenä.”

”Fanina tunnen uskomatonta kiitollisuutta yhtä upeimmista ikinä näkemistäni pelaajista kohtaan. Päivittäin ja peli peliltä hän teki jotain ainutkertaista. Kaikki mitä voin sanoa, on suuri kiitos Barcelonan tuomisesta uudelle tasolle. Hän auttoi Barcelonaa hallitsemaan maailmaa  joukkuetovereidensa avulla. Toivon hänelle kaikkea hyvää hänen loppu-uralleen.”

Messin mahdollisesta siirrosta Cityyn Guardiola oli kuitenkin melko selvä. ”Käytimme Grealishiin 40 miljoonaa puntaa – maksoimme 100 miljoonaa puntaa ja saimme 60 miljoonaa puntaa takaisin siirroista. Ja hänestä tulee meidän numero 10. Olimme täysin vakuuttuneita Grealishista, samoin kuin olimme vakuuttuneita, että Messi jatkaa Barcelonassa. Tällä hetkellä hän (Messi) ei kuitenkaan ole ajatuksissamme.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset