Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Jamie Vardy uskoo koventuneen kilpailutilanteen olevan hyväksi joukkueelle – ’’Voimme kaikki oppia toisiltamme’’

Jamie Vardyllä riittää itseluottamusta
AOP

Leicester Cityn konkarihyökkääjä Jamie Vardy,34, on vakuuttanut olevansa valmis kilpailemaan pelipaikastaan tulevalla kaudella. Vardy aloittaa jo kymmennen kautensa Kettujen paidassa, mutta kertoo olevansa edelleen huippukunnossa ja haluaa säilyttää paikkansa joukkueen avauskokoonpanossa.

Miehen uskotaan olevan tänään käytettävissä, kun Leicester kohtaa Manchester Cityn FA:n Community Shieldissä. Kelechi Iheanacho, oli Leicersterin paras maalintekijä viime kaudella iskien 12 maalia 25 ottelussa. Yhteensä kaikissa kilpailuissa, verkko heilui 19 kertaa. Tämä oli nigerialaisen Iheanachon paras kausi Englannissa kaikilla mittareilla, ja mies pelasi hyvin yhteen Vardyn kanssa.

RB Salzburgista juuri hankittu Patson Daka tulee nyt luomaan hyökkääjille kilpailua. 22-vuotias zambialainen teki itävaltalaisjoukkueen paidassa 68 maalia 125 ottelussa ja voitti neljä Itävallan mestaruutta.

Vardyn ruuti on ollut märkää, miehen tehtyä vain 2 pelitilannemaalia viime joulukuun jälkeen, mutta englantilainen luottaa itseensä kauden alla. ’’Kaikki riippuu siitä miten hyvin pidät itsestäsi huolta. Minun täytyy vain pysyä mahdollisimman terävänä ja huippukunnossa. Tunnen oloni edelleen hyväksi ja kauan se jatkukoon.’’

’’Kilpailu on pelkästään hyvä asia. Viime kautta tarkastellessa on selvää, että paljon riippui minusta ja Kelechistä, joten kilpailutilanteen koventuminen on tärkeää. Haluat olla parempi kuin joukkuetoverisi harjoituskentällä ja sinun on todistettava kykysi. Voimme kaikki oppia toisiltamme ja se on hyvä asia joukkueen kannalta.’’

Kaudella 2015-2016 sensaatiomaisesti Valioliigan voittanut Leicester, on tämän jälkeen jäänyt toistuvasti liigan neljän parhaan joukosta.

Joukkueen hyökkäyspelin kannalta olisi todella tärkeää pitää Arsenaliin yhdistetty James Maddison riveissään. Mies on suuressa roolissa joukkueen pelinrakenteluvaiheessa, antaen oikea-aikaisia syöttöjä linjan taakse, jonka lisäksi hänellä on painava laukaus.

Jotta Leicester pysyy ensi kaudella Valioliigan kärjen tuntumassa, sen tulisi tehdä kaikkensa pitääkseen parhaat pelaajansa riveissään. Paljon riippuu myös siitä löytääkö Vardy hukkuneen maalijyvänsä.

Lähde: football365

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga