Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Steven Gerrard toivoo Glen Kamaran jäävän Rangersiin – Joukkue tehnyt muhkean jatkosopimustarjouksen

Rangers haluaa pitää Kamaran riveissään
AOP

Glasgow Rangersin päävalmentaja Steven Gerrard, kertoi joukkueensa tehneen jatkosopimustarjouksen joukkueen tähtipelaaja Glen Kamaralle. Suomen maajoukkuemies saapui Glasgow’hun vuonna 2019 ja hänen nykyistä sopimustaan on jäljellä 2 vuotta.

Usean englantilaisjoukkueen on kerrottu olevan kiinnostunut keskikentän maestrosta, mutta Rangers ei halua luopua talismaanistaan, vaan yrittää pitää miehen riveissään uudella pitkäkestoisellä sopimuksella.

Päävalmentaja Gerrard, on tuonut useaan otteeseen ilmi haluavansa jatkaa Kamaran kanssa työskentelyä, eikä miehen arvostus suomalaista kohtaan ole salaisuus.’’Rakastan häntä pelaajana ja ihmisenä. Olen tehnyt hänelle erittäin selväksi, että henkilökohtaisesti haluaisin hänen jäävän. Pöydällä on valmiina todella vahva sopimustarjous, mutta loppu riippuu Kamarasta. Pallo on hänellä, ja toivomme, että asiaan saadaan ratkaisu pian,’’ Gerrard kertoi.

Kamaran,25, kannalta ajateltuna, lähtö isompiin ympyröihin varmasti kuulostaa houkuttelevalta. Rangersissa on kuitenkin tarjolla takuuvarma avainpelaajan rooli, joten rauhallisen Kamaran, tarvitse hätäillä siirtonsa kanssa. Pallovarma Olarin Tarmon kasvatti, imee valtavan määrän oppia Gerrardilta, joka oli yksi aikansa parhaita keskikenttäpelaajia.

Rangers on vahvistanut, että se kykenee jälleen pelaamaan täyden kotiyleisönsä edessä, ensi tiistaina pelattavassa Mestarien liigan karsintaottelussa Malmöä vastaan. Sitä ennen joukkueella on vielä yksi kamppailu, kun lauantaina vastaan asettuu Dundee United.

Viime viikonloppuna Livingstonia vastaan pelatussa ottelussa, Rangers toivotti 23,000 fania tervetulleeksi kotistadionilleen, mutta Gerrard ymmärtää, kuinka suuri merkitys on päästä jälleen pelaamaan loppuunmyydyllä Ibroxilla.’’Koko joukkue on innoissaan, saadessaan jälleen esiintyä täydelle kotiyleisölle. Olemme odottaneet tätä hetkeä pitkään.’’

’’Katsojamääriä on nostettu vähitellen ja on ollut upeaa taas kuulla fanien kannustavan omaa joukkuettaan. Vielä parempaa siitä tulee, kun tiistaina voimme pelata täyden yleisön edessä. Se on jotakin, mitä jokainen tässä seurassa odottaa innolla. Fanit ovat olleet kärsivällisiä, ja uskon heidän olevan jopa enemmän innoissaan kuin meidän,’’ Gerrard jatkoi.

Lähde: Sky Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat