Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Huuhkajiin murtautunut Ilmari Niskanen jatkaa uraansa Skotlannin Valioliigassa

Ilmari Niskanen hyökkääjä Dundee United
AOP

Hyökkääjä Ilmari Niskanen vaihtaa seuraa Saksan 2. Bundesligan Ingolstadista Skotlannin Valioliigan Dundee Unitediin.

Dundee United on hankkinut hyökkääjä Ilmari Niskasen 2. Bundesligan FC Ingolstadt 04:stä. Siirto vaatii vielä sen, että kansainväliset paperiasiat saadaan järjestykseen. 23-vuotias Niskanen on edustanut Suomea kuusi kertaa maaottelusta ja on laitahyökkääjä, joka pystyy pelaamaan molempia laitoja.

Niskanen pelasi Suomessa Veikkausliigaa KuPS:ssä. Hän pelasi 143 ottelua, joissa hän teki 17 maalia ja valittiin heinäkuun 2020 Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi, koska oli tehnyt maalin jokaisessa ottelussa.

Hän muutti Saksaan syyskuussa 2020, kun mies teki sopimuksen FC Ingolstadt 04:n kanssa.

Dundeen päävalmentaja Tam Courts on uudesta hankinnastaan tyytyväinen.

– Ilmari on hyökkäävä pelaaja, jolla on kansainvälistä kokemusta ja joka varmasti innostaa fanejamme ja tuottaa suuria hetkiä nopeutensa ja teknisen laatunsa vuoksi.

– Uskomme, että hän sopii täydellisesti skotlantilaiseen peliin ja sellaiseen pelityyliin, jonka haluamme toteuttaa. Toivon, että kun hänet päästetään pelaamaan ja hän saavuttaa huippukuntonsa, Ilmari antaa suuren panoksen kentällä ja olla tärkeä pelaaja meille, Courts totesi.

Niskasen siirron toteutuminen vaatii vielä myös työlupaprosessin onnistumista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat