Seuraa meitä:

Siirtouutiset

Chelsea havittelee Matthijs de Ligtiä – Suostuuko Juventus luopumaan lupaavasta topparistaan?

Matthijs de Ligt kiinnostaa Lontoossa
AOP

Chelsean kerrotaan virittelevän tarjousta Juventuksen puolustaja Matthijs de Ligtistä. Viime aikoina vahvasti siirtohuhuissa mukana olleen lontoolaisseuran kerrotaan nyt haluavan vahvistaa puolustustaan.

Thomas Tuchelin on uutisoitu olevan kiinnostunut ainakin Sevillan toppari Jules Koundesta, mutta nyt myös de Lightin nimi on noussut esille. Mestarien liigan päättyneellä kaudella voittanut Chelsea kaavailee de Ligtistä pitkäaikaista seuraajaa Thiago Silvalle.

Brasilialainen kirjoitti vuoden jatkosopimuksen kesäkuussa, mutta ensi kuussa 37 vuotta täyttävä Silva, alkaa olemaan uransa ehtoopuolella. Chelsean kerrotaan nyt kaavailevan 51 miljoonan punnan tarjousta de Ligtistä. Toiseen suuntaan matkaisi mahdollisesti Timo Werner, siinä tapauksessa jos Romelu Lukaku saadaan naarattua Internazionalesta Lontooseen.

Juventuksen kuitenkin kerrotaan arvostavan de Ligtin,22, taidot korkealle, eikä mahdollinen siirto ole helposti toteutettavissa. Hollantilaisen nykyistä sopimusta on vielä kolme vuotta jäljellä, ja hän on osa joukkueen pitkän tähtäimen suunnitelmia. Vanhan rouvan kannalta kaupassa ei olisi hirveästi järkeä, kun mies saapui Torinoon isolla siirtosummalla, vain kaksi vuotta sitten.

Juven puolustuksen ydin rakentuu edelleen Giorgio Chiellinin ja Leonardo Bonuccin ympärille, mutta herroilla on enemmän pelivuosia takana kuin edessä. Vaikka raudanluja puolustus toimi mallikkaasti kesän EM-kilpailuissa, on Juventuksen katsottava myös tulevaisuuteen.

Hollantilainen on nuori ja kehittyvä pelaaja, joka saa vielä imeä vaikutteita puolustuspelaamisen professoreilta, ennen astumistaan suurempiin saappaisiin. Parempaa paikkaa opiskella, kuin Juventus tuskin löytyy. Tämä on varmasti seuran johtoportaassa hyvin tiedossa ja miehestä kaavaillaan seuraavaa puolustuslinjan johtajaa.

Lähde: FourFour Two

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Siirtouutiset