Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Arsenal on kiinnostunut Kieran Trippieristä – Palaako Englannin maajoukkumies Valioliigaan?

Kieran Trippier
AOP

Arsenalin kerrotaan olevan kiinnostunut Atlético Madridin laitapuolustajasta, Kieran Trippieristä. Valioliigasta tuttu Englannin maajoukkuemies, pelasi ennen Espanjaan lähtöään tykkimiesten paikalliskilpailijan Tottenhamin paidassa.

Manchester Cityn kasvatti, Trippier,30, ei koskaan murtautunut taivaansinisten kokoonpanoon, ja mies pelasi lainalla Barnsleyssä, sekä Burnleyssä, joista jälkimmäinen lopulta hankki hänet pysyvällä siirrolla vuonna 2012.

Kolme vuotta joukkuetta edustettuaan, mies vaihtoi maisemaa ja siirtyi Tottenhamin riveihin. Mauricio Pochettinon alaisuudessa, Trippier otti valtavia kehitysaskeleita ja nousi yhdeksi lontoolaisseuran avainpelaajista.

Pochettinon lähdettyä, myös Trippier pakkasi laukkunsa ja suuntasi Madridiin, jossa hän voitti päättyneellä kaudella Espanjan mestaruuden Rojiblancosin paidassa.

Manchester Unitedin on uutisoitu olevan puolustajan perässä, mutta miehen hintalappu näyttää rauhoittaneen joukkueen ostohaluja. Red Devilsin kerrotaan olleen valmis maksamaan Trippieristä 20 miljoonaa puntaa, mutta tämä ei riittänyt Atléticolle, joka uskoo saavansa miehestä korkeampia tarjouksia.

Nyt miehen nimi on linkitetty myös Arsenaliin, jonka kerrotaan virittelevän kauppaa, johon sisältyisi Héctor Bellerínin siirtyminen Madridiin. Loistavia keskityksiä tarjoileva Trippier, on niin vahva hyökkäyssuuntaan, että mies olisi selkeä vahvistus mille tahansa Valioliigajoukkueelle.

Unitedin tapauksessa, miehen hankkiminen voisi tuoda uuden ulottuvuuden joukkueen hyökkäyspeliin. Punaisten paholaisten oikea laitapuolustaja, Aaron Wan-Bissaka, on yksi Valioliigan parhaita puolustajia, mutta miehen vahvuudet eivät ole ylöspäin pelaamisessa. Wan-Bissaka on väsymätön taistelija ja loistava kamppailija, mutta mies ei pysty tarjoamaan samanlaista hyökkäysuhkaa, kuin Trippier.

Tykkimiesten kannalta, Trippierin hankinta olisi loistava saavutus, varsinkin jos lähtöhalunsa ilmaissut Bellerín vaihtaa maisemaa. Gunners on kadottanut täysin pelillisen identiteettinsä viime vuosina, mutta seurassa uskotaan uuteen alkuun. Arsenal on edelleen niin vahva brändi, että se herättää kiinnostusta, joukkueen taaperruksesta huolimatta. Sen vetovoima ei ole enää entisellään, mutta yksi hyvä kausi voi muuttaa kaiken.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset