Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lionel Messin jättisiirto lähellä – PSG:n riveistä jo ”vahvistus”

Lionel Messi
AOP

Jalkapallomaailmaa ravisteltiin torstai-iltana shokkiuutisilla – Lionel Messin ja Barcelonan tiet eroavat yli 20 vuoden jälkeen. Messi oli jo päässyt sopimukseen Barcelonan kanssa, mutta seura ei voinut rekisteröidä argentiinalaista rikkomatta La Ligan asettamaa palkkakattoa.

Heti uutisen jälkeen huhumylly Messin tulevaisuudesta on lähtenyt pyörimään vauhdilla. Tämän, jalkapallomaailman ehkäpä suurimman tähden, haluaisi varmasti jokainen joukkue maailmassa riveihinsä – realistista se ei kuitenkaan kovinkaan monen kohdalla ole. Vaikka miehen ilmaisella siirrolla saisikin, estää argentiinalaisen huima miljoonapalkka siirron jo moniin seuroihin.

Messi itse on vihjannut huhujen mukaan olevansa halukas pelaamaan Euroopassa huipputasolla vielä pari kautta ennen siirtymistä Amerikkaan MLS-kentille uran loppuajaksi.

Tällä hetkellä Messin todennäköisimpänä tulevan seurana näyttäisi olevan Paris Saint Germain. Jalkapallotoimittaja Fabrizio Romano kertoo twitter-tilillään, että PSG on ”luottavainen” sopimuksen synnystä Messin kanssa. Pariisilaisjätti on Romanon mukaan tarjonnut argentiinalaiselle kahden vuoden sopimusta, jossa on optio yhdelle jatkovuodelle.

Mahdollisesta sopimuksesta odotetaan kuultavan varmistuksia aivan näinä hetkinä. Messin odotetaan olevan myös itse halukas pariisilaisseuran riveihin liittymään – myös tämän entinen seurakaveri sekä hyvä ystävä Neymar Jr pelaa PSG:ssä ja voisi siirtoa edistää.

Myös seuran sisäpiiristä saatiin jo ”vahvistus” siirrosta. PSG:n presidentti Nasser Al-Khelaïfin puoliveli Khalid bin Hamad Bin Khalifa Al-Thani kertoi twitter tilillään siirron olevan jo valmis. ”Neuvottelut ovat valmiita. Ja siirtoilmoitus tulee myöhemmin.”

Messin on huhuttu tulevan nauttimaan PSG:ssä noin 30 miljoonan euron vuosipalkkaa. Vaikka rahakas seura PSG toki onkin, tulee senkin ehkä joitain pelaajia myydä, jotta varat entisen Barcelonan supertähden palkkaan saadaan kerättyä kasaan. Yksi huhuttu yllätyssiirto voisi olla vielä Kylian Mbappen siirto Real Madridiin. Siirtoa on spekuloitu jo pitkään, mutta mitään konkreettista siitä ei vielä ole tiedossa. Tulevat päivät varmasti kertovat kuitenkin, miten jalkapallon supertähtien käy ja missä on Messin tulevaisuus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset