Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Ole Gunnar Solskjær antoi lisätietoa ManU:n koronatartunnoista – Vaikuttaako joukkueen maalivahtitilanteeseen?

Dean Henderson
AOP

Manchester Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær, on antanut päivitystä seuran maalivahti Dean Hendersonin tilanteesta. Maanantaina seuran verkkosivuilla tiedotettiin englantilaisen joutuneen jättämään kauteen valmistavan leirin väliin, pitkittyneiden koronavirusoireiden takia.

Näin ollen mies ei kyennyt osallistumaan lauantaina pelattuun harjoitusotteluun, jossa United höykytti Evertonia lukemin 4-0. Old Traffordilla pelatussa ottelussa maalien makuun pääsivät Mason Greenwood, Harry Maguire, Bruno Fernandes ja Diogo Dalot.

Myös lainalta palanneen Jesse Lingardin on kerrottu antaneen positiivisen koronavirusnäytteen, ja näin ollen, mies ei ollut joukkueen mukana. Ottelun jälkeen järjestetyssä lehdistötilaisuudessa, Solskjæriltä kysyttiin Hendersonin ja Lingardin tilanteesta.

’’Jesse voi hyvin tällä hetkellä, mutta testin oltua positiivinen, hän joutuu sääntöjen mukaan olemaan karanteenissa. Dean sai tartunnan aikaisemmin ja vaikka edellinen testitulos oli negatiivinen, hän ei ole vielä toipunut kunnolla. Hän kärsii viruksen jälkioireista ja on huonovointinen, sekä uupunut. Tässä kohtaa on mahdotonta sanoa sen enempää. Deanilla on vielä muutama päivä aikaa toipua, ja me tarkkailemme hänen tilaansa,’’ Solskjær totesi.

Hendersonin tilanne tarkoittaa sitä, että David de Gea aloittaa todennäköisesti joukkueen ykkösmaalivahtina tulevalla kaudella. Epäonnesta kärsinyt Henderson, näytti jo hetkittäin viime kaudella syrjäyttäneen de Gean ykkösmaalivahdin valtaistuimelta, mutta loukkaannuttuaan menetti paikkansa.

Sergio Romeron potentiaalia ei syystä tai toisesta, koskaan pystytty Manchesterissä lunastamaan, ja argentiinalainen päästettiin lähtemään heinäkuussa. Lähinna cup-kilpailuissa aiemmin torjuntavastuuta saanut Romero, sivuutettiin täysin viime kaudella, ja Hendersonin saapuminen sinetöi miehen kohtalon.

Tämän kesän siirtoikkunassa joukkueeseen hankittiin myös seuran oma kasvatti, kun Tom Heaton palaa takaisin Old Traffordin lehtereille. Hänen uskotaan olevan kolmosmaalivahdin roolissa, de Gean ja Hendersonin kamppaillessa peliminuuteista. Joka tapauksessa on mielenkiintoista nähdä, pystyykö ajoittain fanien hampaisiin viime vuosina joutunut de Gea säilyttämään Solskjærin luottamuksen.

Lähde: manutd.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga