Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Leicester voitti Community Shieldin – Manchester Cityn maalivahti: ’’Me voimme oppia tästä’’

Leicester voitti Community Shieldin
AOP

Manchester Cityn maalivahdin Zack Steffenin mukaan, joukkue tulee oppimaan tänään kärsitystä Community Shield tappiosta Leicesterille. Ottelun ainoa maali syntyi 89 minuutin kohdalla, kun Cityn puolustaja Nathan Ake, rikkoi Leicesterin Kelechi Iheanachoa rangaispotkun arvoisesti.

Entinen City-pelaaja Iheanacho, ei erehtynyt, vaan rokotti vanhaa seuraansa pilkulta, laukoen pallon varmasti ohi voimattoman Steffenin. City-maalivahti oli joukkueensa paras pelaaja ottaen muutaman näyttävän kopin. Etenkin juuri ennen taukovihellystä, yhdysvaltalainen esitti maailmanluokan reaktiotorjunnan Jamie Vardyn laukaukseen.

26-vuotias veräjänvartija uskoo, että joukkue tulee oppimaan tästä tappiosta ja palaa takaisin vahvempana. ’’Me pelasimme todella hyvin ja taistelimme kovaa. Olimme vain epäonnekkaita ottelun lopussa. Onnittelut Leicesterin joukkueelle, he pelasivat todella hienon ottelun,’’ Steffen kertoi.

’’Meillä ei ollut onnea matkassa tänään. Ratkaisu tapahtui todella nopeasti, mutta me tulemme oppimaan siitä. Tälläisissä otteluissa pitää olla valmis mihin tahansa. Ikinä ei voi tietää mihin suuntaan tilanteet kääntyvät.’’

’’Tunnen oloni hyväksi tällä hetkellä. Joukkueemme on harjoitellut ja pelannut hyvin harjoituskaudella. Minun täytyy aina olla valmiina tekemään osani kutsun käydessä. Me haluamme voittaa kaiken tulevalla kaudella, sekä nostaa jokaista mahdollista pyttyä. Häviäminen, eikä toiseksi tuleminen ole hauskaa. Me voimme oppia tästä,’’ mies jatkoi.

Ottelussa nähtiin myös jättihankinta Jack Grealishin debyytti vaaleansinisten paidassa, joka päättyi siis mollivoittoisesti. Tästä ottelusta on kuitenkin turha vetää liian pitkiä johtopäätöksiä, sillä Citizensin materiaali on Grealishin mukaantulon myötä niin vahva, että se on yksi suurimmista mestarisuosikeista alkavalla kaudella.

Viime kaudella City ylsi Mestarien liigan finaaliin, sekä voitti Valioliigan. Jos Harry Kane vielä liittyy joukkueeseen, ei vähempi riitä Cityn kannattajille tulevallakaan sesongilla.

Lähde: mancity.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga