Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Kai Havertz vakuuttaa Chelsean olevan nälkäinen – ’’Meidän on todistettava kykymme uudelleen’’

Kai Havertz
AOP

Chelsean hyökkääjä Kai Havertz, on kertonut mietteitään tulevan Valioliigakauden alla. Saksalainen, joka iski joukkueensa voittomaalin Mestarien liigan finaalissa Manchester Cityä vastaan, uskoo, että lontoolaisten tavoitteet täytyy olla vielä korkeamalla tulevalla kaudella.

’’Meistä jokainen unelmoi voittavansa Mestarien liigan jonain päivänä. Nyt kun se tapahtui, meidän on todistettava kykymme uudelleen. Uskon, että meillä on paljon tavoitteita tulevalle kaudelle, eikä vatsamme ole vielä täysi. Viime kauden menestys ei riitä, vaan haluamme voittaa lisää palkintoja tällä kaudella. Meillä on todella hyvä ryhmä täynnä upeita pelaajia. Kaikki ovat kunnossa ja valmiina pelaamaan kauden alla,’’ mies kertoi.

Viime kesänä Lontooseen Bayer Leverkusenista saapunut Havertz, huomasi kauden ensimmäisellä puolikkaalla sopeutumisen Englantiin vievän aikansa. Nyt mies kuitenkin vakuuttaa olevan tyytyväinen elämäänsä sateisilla saarilla. ’’Pidän tästä kaupungista ja seurasta, sekä voin hyvin täällä. Myös kannattajien paluu stadionille on todella tärkeä asia,’’ hän totesi.

Bundesliigassa todella kovaa jälkeä tehnyt saksalainen ei ollut yhtä tehokas ensimmäisella Valioliigakaudellaan, mutta pelasi itsensä joukkueen kannattajien sydämiin. Tärkeä osuma Mestarien liigan loppuottelussa ei unohdu nopeasti.

Chelsea oli päättyneellä kaudella Valioliigan neljäs ja yrittää parantaa sijoitustaan alkavalla sesongilla. Tässä tehtävässä saattaa auttaa Romelu Lukakun mahdollinen paluu joukkueeseen. Blues saa vastaansa lauantaina kauden avauskierroksella Crystal Palacen, jota johtaa entinen Arsenal kapteeni Patrick Vieira.

Lähde: metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga