Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Andrew Robertson loukkaantui – Jatkuuko Liverpoolin karmea epäonni?

Liverpoolin Andrew Robertson loukkaantui
AOP

Liverpool sai huonoja uutisia sunnuntaina, kun joukkueen puolustaja Andrew Robertson loukkaantui Athletic Bilbaoa vastaan pelatussa ystävyysottelussa. Skotlantilainen loukkasi nilkkansa yritettyään blokata keskitystä ja hänet jouduttiin taluttamaan kentältä ensimmäisen puoliajan lopulla.

Joukkueen kannalta oli positiivista, että Virgil van Dijk pystyi pelaamaan ottelussa 71 minuuttia. Nämä olivat isoimmat minuutit sen jälkeen, kun hollantilainen loukkasi vakavasti polvensa viime lokakuussa.

Jürgen Kloppin suojatit avaavat Valioliigakautensa ensi lauantaina Norwichia vastaan. Robertson menee jatkotutkimuksiin huomenna, mutta hänen pelaamisensa ensi viikonloppuna on epävarmaa.

’’Emme tiedä kuinka vakavasta loukkaantumisesta on kyse. Andy tunsi paljon kipua ja joutui siksi jättämään kentän. Hänen jalkansa oli huonossa asennossa ja hän taittoi nilkkansa. Kipu on jo hellittänyt, mutta ilman lisätutkimuksia, emme osaa sanoa enempää. Hänen täytyy kuvauttaa nilkkansa ja sen jälkeen olemme viisaampia,’’ Klopp kertoi.

Tilanne on todella epäonninen Liverpoolin kannalta, joka kärsi valtavasta loukkaantumissumasta viime kaudella. Varsinkin joukkueen keskuspuolustajat loukkaantuivat toinen toisensa perään ja Klopp joutui peluuttamaan jopa kahtatoista eri toppariparia. Van Dijkin tilanne näyttää hieman valoisammalta, joukkueen ykköstopparin pystyessä pelaamaan jo pitkiä pätkiä.

Silti jos Robertsonin loukkaantuminen on vakava, on se valtava isku Liverpoolille. Loistavasti hyökkäyksiä tukeva skotlantilainen oli viime kaudella joukkueen avauskokoonpanossa jokaisessa Valioliigaottelussa. Mies on varmasti yksi joukkueensa kovakuntoisimmista pelaajista, hänen raataessaan väsymättömästi laidallaan ottelusta toiseen. Jos Robertson joutuu olemaan pitkään sivussa, saattaa Liverpool joutua etsimään uutta laitapuolustajaa.

Lähde: The Irish Times

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga