Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Axel Tuanzebe lainalle Aston Villaan – Samalla uusi sopimus Manchester Unitediin

Axel Tuanzebe lainalle Aston Villaan
AOP

Manchester Unitedin puolustaja Axel Tuanzebe siirtyy kauden mittaiselle lainalle tuttuun seuraan. Puolustajan vanha lainaseura Aston Villa tiedotti puolustajan siirtyneen vuoden mittaisella sopimuksella takaisin seuran riveihin seurastaan Manchester Unitedista. Samassa yhteydessä puolustaja solmi uuden sopimuksen Unitedin kanssa. Uusi sopimus on voimassa vuoteen 2023 saakka ja se sisältää option yhdestä lisävuodesta.

Tuanzebe pelasi Aston Villassa viimeksi vuonna 2019 ja silloin tätä nykyä 23- vuotias puolustaja oli tärkeässä osassa nostamassa joukkuetta takaisin Valioliigaan. Nuori puolustaja oli jo nimettynä vaihtopenkille jo Aston Villan sunnuntain harjoitusottelussa Salernitanaa vastaan.

United kertoi omassa tiedotteessaan, että Tuanzebe, joka vietti suuren osan viime kaudesta loukkaantuneena, voi tämän lainasopimuksen aika käyttää tämän “elintärkeänä tilaisuutena osoittaa laatunsa ja tehdä vaikutuksen”. Tuanzebe palaa Unitedin kokoonpanoon kauden 2021/22 lopussa. United toivoo, että Tuanzebe palaa joukkueeseen niin, että ” hän voi osoittaa olevansa avauskokoonpanopaikan arvoinen Old Traffordilla”.

Villa on, joka myi Jack Grealishin Manchester Cityyn noin 117 miljoonalla eurolla, on tehnyt kauden alla muitakin kovia hankintoja. Seuraan ovat liittyneet muun muassa Danny Ings, Leon Bailey, Emiliano Buendia sekä Ashley Young kuluneen kesän aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga