Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Internazionale havittelee Anthony Martialia – Kuusi vuotta Unitedia edustanut hyökkääjä on pudonnut joukkueen nokkimisjärjestyksessä

Anthony Martial
AOP

Serie A:n hallitseva mestari Internazionale, on kiinnostunut Manchester Unitedin Anthony Martialista. Italialaisjoukkue haluaa varautua ykköshyökkääjänsä, Romelu Lukakun todennäköiseen lähtöön ja etsii tälle mahdollista korvaajaa.

Internazionalen kerrotaan haluavan tehdä Martialin kanssa ensi kauden mittaisen lainasopimuksen, johon sisältyisi mahdollinen osto-optio. Ranskalainen on esiintynyt Unitedin paidassa 258 kertaa ja tehnyt joukkueelle 78 maalia.

Mies siirtyi Valioliigaan vuonna 2015 Monacosta 50 miljoonalla punnalla ja Unitedin kerrotaan nyt haluavan lähettää hänet muihin maisemiin. Ajoittain erinomaisesti pelaava hyökkääjä on parhaimmillaan todella kliininen viimeistelijä, mutta hänen otteensa ailahtelevat runsaasti. Hänen kerrotaan pudonneen joukkueen nokkimisjärjestyksessä, Jadon Sanchon saapumisen jälkeen.

Internazionale yritti tavoitella vikkeläkinttuista ranskalaista jo vuonna 2019, tyhjin tuloksin, mutta nyt sen uutisoitaan olevan lähempänä miehen hankkimista. Miehen nimi on myös linkitetty Tottenhamiin, mutta on todennäköisempää, että United päästää miehen Italiaan.

Martial palasi loukkaantumisensa jälkeen joukkueensa mukaan ja pelasi lauantaina 45 minuuttia, kun United voitti Evertonin harjoitusottelussa lukemin 4-0. ManU:n päävalmentaja, Ole Gunnar Solskjær oli tyytyväinen miehen otteisiin harjoitusottelussa.

’’Anthonylla on ollut paljon epäonnea loukkaantumisten kanssa, ja nämä olivat hänen ensimmäiset minuuttinsa pitkään aikaan. Hän on harjoitellut hyvin meidän kanssamme, mutta kuten muutkin pelaajat loukkaantumisten jälkeen, hän tarvitsee lisää terävyyttä. Hänen täytyy tehdä lisää töitä. Hän yritti tehdä kentällä oikeita ratkaisuja, jotka eivät aina onnistuneet, mutta se oli parempaa kuin mitä olisi voinut odottaa viiden kuukauden poissaolon jälkeen.’’

ManU on hankkinut tässä siirtoikkunassa Tom Heatonin, Jadon Sanchon, ja Raphaël Varanen, joten on luultavaa, että seura yrittää päästä eroon joistakin kallispalkkaisista pelaajistaan. Martial ei ole kuuden vuoden aikana pystynyt nousemaan siihen rooliin, mitä häneltä odotettiin. Siirto uusiin ympyröihin voisi piristää ranskalaista.

Lähde: metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset