Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Koronaprotokolla säilyy – Valioliigajoukkueissa yhdeksän koronatapausta menneellä viikolla

Valioliigan koronaprotokolla muuttuu
AOP

Valioliiga on tiedottanut, että menneellä viikolla yhdeksällä pelaajalla tai joukkueen henkilökunnan jäsenellä on todettu koronavirus. Valioliigan tuleva kausi alkaa perjantaina 13. elokuuta. Kahdella eri testauskierroksella Valioliiga on tehnyt 3118 koronatestiä elokuun 2. päivän ja 8. päivän välillä. Näistä testeistä löytyi yhteensä yhdeksän positiivista tulosta.

Viime kauden päätteeksi sarjaan noussut ja suomalaisen Marcus Forssin edustama Brentford kohtaa kauden avausottelussa Arsenalin.

Tulevalla kaudella Valioliiga tulee ylläpitämään testausta kahdesti viikossa. Verrattuna viime kauteen testit tulevat olemaan kevyempiä antigeenitestejä. Vain näissä testeissä positiivisen tuloksen saaneet menevät tarkempaan PCR–testiin tuloksen varmistamiseksi.

Osalla joukkueista on jo ollut koronan kanssa ongelmia kuluneella pre-seasonilla. Arsenal joutui keskeyttämään pre-season kiertueensa Yhdysvalloissa ”muutaman” positiivisen koronatestin vuoksi ja Aston Villa, Manchester United ja Chelsea ovat joutuneet perumaan pre-season otteluitaan koronaprotokollan vuoksi.

Viime kaudesta lopulla katsomoihin palannut yleisö saa onneksi jatkaa viime kauden mukaisella protokollalla mukana myös tulevan kauden alussa.

Edit klo. 16.00 korjattiin otsikon virheellinen kirjoitusasu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga