Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Romelu Lukaku kuvattiin Milanon lentokentällä matkalla Englantiin – kertoi vihjeen siirrostaan

Romelu Lukaku

Jalkapallomaailmassa eletään jännittäviä aikoja siirtojen suhteen. Yksi tämän hetken seuratuimmista pelaajista on Internazionalen Romelu Lukaku ja tämän tulevaisuus. Miestä on viety kovaa vauhtia takaisin vanhaan seuraansa Chelseaan ja siirrosta saatiinkin hieman vihjettä mieheltä itseltään maanantaina.

Belgialainen Lukaku kuvattiin Milanon lentokentällä maanantaina matkalla Lontooseen. Inter on jo hylännyt Chelsean tarjouksen belgialaisesta kahdesti, mutta tämän hetken huhujen mukaan seurat olisivat lopulta päässeet sopimukseen noin 115 miljoonan euron siirtosummasta.

Italialainen journalisti Egle Patane tavoitti Lukakun Milanon lentokentällä ja sai DailyStarin mukaan pyydettyä mieheltä terveiset faneilleen. Lukaku ei siirtohuhuja halunnut liikaa kommentoida, mutta mies lähetti terveiset Inter-faneilleen.

”Terveiset kaikille Inter-faneille, jotka halusivat minun jäävän. Lähetän viestin muutaman päivän päästä.”

28-vuotias Lukaku kävi läpi siirtoa varten vaadittavan lääkärintarkastuksen ensimmäisen osan maanantaina Milanossa ja lensi nyt Lontooseen viimeistelemään siirtoaan.

Kun siirron viralliset paperityöt on saatu lakimiesten kanssa käsiteltyä, odotetaan Lukakun allekirjoittavan Chelsean kanssa 5 vuoden sopimuksen. Miehen on huhuttu saavan Chelseassa hieman vajaan 300 000 euron viikkopalkkaa.

Lukaku jätti Chelsean vuonna 2014 tehtyään sinisten paidassa vain 15 esiintymistä ilman ainuttakaan maalia. Mies haki vauhtia uraansa muun muassa Evertonista sekä Interistä ennen nyt huhuttua paluuta Stamford Bridgelle.

Chelsean Valioliigakauden avaus häämöttää jo aivan nurkan takana. Se kohtaa lauantaina liiga-avauksessaan Crystal Palacen. Mahtaisikohan Lukaku keretä jo joukkueen mukaan tuohon tärkeään kauden avaukseen, mikäli vahvistusta siirrosta saadaan tulevina päivinä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset